Pala mı Kutu mu?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Necronator tarafından 7 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Necronator

Necronator User

Merhaba arkadaşlar katlayıcısız vb.siz pala toplamak mı daha iyi pvp de kutu toplamak mı ? serverde çok az kişi var rahat rahat toplayabilirim. Birde pete protokol vb. almak sizce değer acaip uri yakıyor. ben npc keserken açsam kutu toplasa harcadığı uriyi bana kazandırır mı ?
    okadar protokol vb alıp 500k uri harcayıp pete kutu-pala toplattıranlar kâra geçiyor mu? Birde saatte nekadar pala topluyorsunuz?

edit: X düzeni ne işe yarıyor %8 can ve pve de %5 hasar diye pve ne ? x-1 x-2 mi

Son düzenlenen: 7 Ağustos 2015
    GALATASARAY bunu beğendi.
  2. Katlayiciniz yok ise palla toplamak daha mntikli.Saatte pet+siz 1500-2000 sadece pet 600 palla topluyor geenelde ..

3. Necronator

Necronator User

teşekkürler peki pete ne almam gerekiyor? okadar toplaması içi sadece toplama modülü yetmez heralde

4. radar protokolü almalısın bence 3. seviyeden 2 3 den almalısın eğer urin varsa :)

5. Necronator

Necronator User

siz kullanıyor musunuz ? yararını gördünüz mü benim yonadığım serverde pvp bomboş o yüzdne kutu da yok :D 10 dk da 5 kutu felan bulabildim :(

6. radar protokolü faydasını gormezmiyim ya müthiş bisey 4 2 de istasyona gemiyi bırakıyorum pet kutuyu topluyor gittikçe gidiyor bi ara pet patladı sandım meğersem haritanın üst portun az aşağındaymış :)

7. SİSTEM

SİSTEM User

Emin olunuz bir tane radar 3.seviye yeterli kutu argesi ve katlayıcı da yaparsanız emin olun güzel bir birikim elde edersiniz.

8. Necronator

Necronator User

Ozaman hemen radar protokolü ve toplama alıyorum üstüne bir de tic3 alıyım Teşekkürler.

9. WolfWar

WolfWar User

Bence kutu topla uri kasarsın onuda kapıya basarsın. Kutudan ek olarak cephane, credi ve kapı enerjiside çıkarabilirsin. Kurtarma protokolü ve kutu argesi yaparsan daha fazla verim alırsın.

10. Necronator

Necronator User

katlayıcısız değer mi sizce okadar masrafa 21 arge var kalın sıkmıyorum kutu argesine çevirsem kâr eder miyim çünkü okadare uriyi harcayıp hiç bir yararı olmazsa kötü olur

11. WolfWar

WolfWar User

Arge şart değil ben sadece daha fazla verim alırsın diye demiştim. Birde kusura bakma katlayıcıyı yazmayı unutmuşum :D

12. Necronator

Necronator User

katlayıcı almıcam zaten yazmaman daha iyi :) şimdi uri kasıp kutu toplayıcı 3 alıcam sonra onla kutu topalyıp radar alıcam sonra da tic3 alıcam tic2 var bu arada

13. Merhaba,

Gerekli veya tatmin edici cevapları aldığınıza inanıyorsanız konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi Forumlar

14. Necronator

Necronator User

aynen modum herkese teşekkür edeirm konuyu kilitleyebilirsin :)

15. WolfWar

WolfWar User

Bence de bana yazdığın gibi yapman senin için daha iyi olacaktır.

16. Merhaba,

Konu oyuncu isteği üzerine kilitlendi.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.