Pala toplama yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SORRYAGA tarafından 20 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SORRYAGA

SORRYAGA User

Biraz önce paladium toplarken düşman bir pet gördüm sürekli benim çevremdekileri topluyordu.O yüzden pek fazla toplayamıyordum.Baktım petin canı az 3-4 roket attım kestim peti.Sonra doğal olarak petin sahibi geldi beni kovaladı.Ben paladium toplarken gözüm ekrandan çok küçük haritada olduğu için kırmızılık yaklaşınca hemen kaçtım beni vuramadı:DGeri gitsem denk geldiğinde kesin beni kesecek.Bende şu an pet yok bir aksilik olmazsa 1 hafta sonra alacağım.Ben pet olmadan rahat bir biçimde pala toplayamaz mıyım?Ayrıca bu korsan gemilerin attığı attığı yavaşlatmadan ema haricinde bir kurtuluş yok mu ?

2. pala için vega veya sperhead kullan derim :)

3. SORRYAGA

SORRYAGA User

Şu an vega kullanıyorum başka türlü düşmandan kaçılmıyor :)Petini kestiğim düşman benim adımı almış galiba 10-15 dk sonra tekrar gittim yine kovaladı ema atarak kurtuldum:D

4. nik değiş ozaman :)

5. SORRYAGA

SORRYAGA User

Kendimce bir taktik buldum.Şimdi öyle topluyorum.Taktik herşeyden kaçmak.Küçük haritada kırmızılık farkettiğim anda düşman,korsan gemiler,pet farketmez hemen uzaklaşıp başka yerde topluyorum.Şimdilik işe yarıyor :DFakat baracuda ile saboteur fena halde canımı sıkıyor.Baracuda x3 sıkıyor saboteur da yavaşlatan birşey atıyor.Bende de 6 tane bo2 olunca yetmiyor tabi bunlara.Ölmemek için 3k x3 bitirdim...

6. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Elbette PET olmadan toplayabilirsiniz, PET yardımcı bir sadık dostunuzdur. Tahminimce PET ambarınızdaki paladiumların bence 6dabirini8debirini toplamıştır. Elle toplmak sizler için en yararlısıdır. Haliniz atikliğiniz var ise bence peti sokmayın bile, el ile toplayın, çünkü PET ler bazen peşpeşe takılıyor ve uzun süre paladium toplayamıyor. Kapatıp tekrardan yakında açmanız gerekir onu takip edeceğine topluyor mu diye bakacağınıza vega veye sper ile hızlıca toplayabilirsiniz. Hem elle toplamak size çeviklik atiklik kazandırır düşman işaretleme uzmanlaşabilirsiniz :)))

Yavaşlatıcı mayından EMA atmadan kurtulmanız sadece sresinin dolması ile mümkündür.

Barracuda ve Saboteur için ise size şunu nereyim zaten vegaymışsınız hız konfiniz ile kaçın onlar bir süre sonra düşüyorlar ve AFK birilerini bulabiliyorlar :) Ayrıca orada bir kaç kişi ile grup olunuz ki bu tür durumlarda destek alabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

7. ben sperhead aldımda çok bi fark etmiyor toplamada.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.