pala toplama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Unforgiven• tarafından 20 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. palladium toplamalık en güzel gemi sizce hangisi en uygun ? citadel diyor çoğu kişi ama düşman dalıyor ve çok rahat kesiyor kaçamıyorum citadelle sizce de citadel mi ? birde hangi saatlerde toplamalı sabah saatleri mi ? düşmanın çok olmadığı saatler yani kimse dalmasın istiyorum

2. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Tartarus. konu kilit :)

3. kaç hıza ulaşılabiliyor tartarusla en fazla ?

4. Vengeance Lightning bence ben palayı şimşek ile topluyorum biri gelirse özellik atıp kaçıyorum

5. şimşek tasarımı özelliği sayesinde en hızlı gemi bence o

6. vengeance lightining tasarımıyla toplamaya karar verdim hocam hem ambarı büyük hem hızlı kaçıyor. spearhead hızlı güzel yetenekleri ama ambarı yetmiyor maalesef spearhead e nedersiniz ?

7. Ambarı çok dert etme, kredilik bir gemi alıp 5-2 ambarda bırak depon dolunca oyundan çıkış yapıp 5-2 deki gemiye gç ve paldiumları sat enfazla 2 dakikanı alır.

8. çok sağol hocam dediğin gibi yapıcam güzel yöntemmiş bilgi için teşekkür ederim spearhead bile kullanırım o zaman

Zuğaşibozo bunu beğendi.
  9. Kardeşim fazladan hangar yoksa nasıl yapıcaz o işi

10. Kebirifai

Kebirifai User

Hacı ne ettin sen yav Palladium mu kaldı?
    Başka yerde kasılın taaki 10 palayı 1 gg ye çevirirlerse o başka.
    Ha yeri gelmişken söyleyelim iletsinler gorevli arkadaşlar.
    Oyunda herşey aldı başını gitti.Aklıma gelen bunlar bonus kutuları ve palladium neden aynı kaldı? Ahh ahh

11. EFRASİYAB

EFRASİYAB User

oyunda bu kadar bot varken hele de paladyum botu 10 yapsınlar iyice fullensin adamlar

12. Kebirifai

Kebirifai User

Botçular er yada geç yakalanıyor sen kafanı yorma.Adamlar baktılar oyunun çivisi çıktı illegal yollara başvuruyorlar.Burda suç kimin?
    Oyuncunun mu? Yoksa dükkanda hala lf3 satan bigpointin mi?

13. EFRASİYAB

EFRASİYAB User

suç benim takibi . Gidiyorum botcuları kesiyorum tr4 bana savaş açıyor. Suç başka kimde olacak. Suç bu oyunu dürüst oynayanda.

xxkubixx bunu beğendi.
  14. gemi alınca hangar otomatik ekleniyor, 10 hangar kısıtlaması kalktı, tüm gemilere sahip olabiliyoruz artık.

15. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

sen bakma burdakilere.
    Tartarus gemisinin 3.000 ambarı var. ve hızı 621.
    şimşek tasarımınızın birkaç saniyeliğine hızı 600 küsür oluyor. peki ya sonra tartarus şimşeği yakalayıp tepesine çökmez mi ?
    Üstelik ambarı 1K daha düşük.

EDİT TARTARUSUN HER ZAMAN HIZI 621 DİR. YETENEĞİ BİTİNCE 500 KÜSÜRLERE İNMİYOR ŞİMŞEK GİBİ :=)

16. hocam iyi hoş diyorsunda tartarusum var mı sor bir :D tartarusu nasıl alabilirim uri haricinde

17. aga pala toplanmıyor ya yaraatıklar dalıyo hep taktik varmı ?

18. Kamufle alıp kenarda bekle pet toplasın.

19. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

1.5 saatte 481 gg kastım. düşman klanlar geldi çıktım şimdi :D akşamada space ball var bizim kontrolümüzde olan bugün bi 1.500 gg kasarım

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.