Pala toplamak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve superdejavu tarafından 14 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. pet 12 level toplayıcı (1) var ve radar yok . Uri şuan var indirim gelirse inşallah (haftalardır gelmedi) protokol ve modül alıcam sizce kaç protokol yeterlidir rahat pala toplamak için nasıl rahat gg kasarım tavsiyelerinizi bekliyorum kolay gelsin.

2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Ham madde toplayıcı ,ve radarlarda 3 level olanı tercih etmelisiniz.

Haritada gezinmeniz gerekli radar 6-7 tane olsa da sabit durursanız pet fazla açılmaz.

İndirim günlerini öncesinde bilemiyoruz uzun süredir çıkmadığı düşünülürse yakında gelebilir takipte olunuz.

İyi forumlar.

3. Kendim de toplayacağım 6 tane falan radar yeter mi yani verim alabilmek için ? Ve yaklaşık olarak zetayı pala toplayarak ne kadar sürede bitiririm?

4. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Bana göre 6-7 adet 3 level radar yeterli gelir.

Geminizle sizde bir yandan toplarsanız ,tabi haritanın kalabalıklığını da göz önüne alarak 750-1000 arası toplanır gibi.

Toplama hızınıza ve online sürenize göre değişir ama tahmini 4-5 günde bir zeta açabilirsiniz .

Arkadaşlarımızın farklı tavsiyeleri de olacaktır.

İyi forumlar.

5. Birde yaklaşık kaç enerji ye açılır sizce ?

6. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Enerji olarak tahmin zor,enerji / uridium ile açma arasında fark olabilir.

Uridium olarak 110-140 bin uridium arasında açılabilir. x çarpanlarda parça gelirse + - fark olabilir.

İndirim ve vip paketiniz varsa ve indirimli günleri tercih ederseniz rakamlar daha aza iner.

İyi forumlar.

7. Çok teşekkür ederim kolay gelsin.

JUPlTER bunu beğendi.
  8. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz siz bol şans dilerim.

Farklı sorularınız var mı ,yoksa konunuzu kilitleyelim mi.

İyi forumlar.

9. Cevabımı aldım ben konu kilitlenebilir , Kolay gelsin.

JUPlTER bunu beğendi.
  10. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Teşekkür ederiz, konu isteğiniz üzere kilitenmiştir.

İyi forumlar.

JUPlTER bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.