Pala Topluyoruz Ama Zamandan Şikayetçiyim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK______EFSANE tarafından 25 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sevgili arkadaşlar ve adminlerim. Şimdi söyliyeceğim konu üzerinde düşüncelerinizi ve bu konu hakkında ne yapabileceğinizi konuşalım :)
    Arkadaşlar 1 enerji (gg) için 15 pala bence çok fazla. Ben öğrenciyim ve okula gidiyorum. 1 saatte 100 enerji (gg) topluyorum. Benim ve benim gibiler için zamanımız fazla olmuyor. 1 enerji (gg) için 10 pala ya da 10 dan daha az pala toplasak. Çünkü pala toplamak zamanımızın büyük bir çoğunluğunu alıyor. Saygıdeğer adminlerim ve sevgili arkadaşlarım buna bir çözüm yolu üretelim. Benim dediğim olsun demiyorum ama uzlaşacağımız bir yol olsun LÜTFENN :))

2. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Bence 15 palladium 1 gg iyi ama şöyle bir şey olabilir; 10-15 palladium değerinde büyük bir palladium olabilir ve haritada aynı anda 20 tane felan olabilir. Zaten bu fikirle ilgili Süper Palladium diye bir konu var oraya destek verebilirsin.

3. aborjin14

aborjin14 User

guclu palayı da gucluler toplar palada kerler surekli zayıf oyuncuları

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Arkadaşlar anlamıyorsunuz , Bizler ve Adminlerin oyunun tasarımına ve alt yapısına el atmak gibi yetkimiz yok.

Bundan Almanyada ki tasarım ekibi sorumlu ve yetkili. Bizler üyeler bunu istiyor bizler buna karar verdik , bunu uygulayın diyemiyoruz maalesef.

Bu süreç nasıl işliyor peki ?

Güncelleme ve Fikir havuzuna anketli konu açarsınız. Eğer yeteri kadar destek görürse , biz konuyu ve içeriğini Almanyaya iletilecek olan Rapora ekleriz.

Diğer Forumlardan da , Sizin isteklerinize benzer istek konuları gelirse , Genel olarak oyuncular tek veya benzer bir fikirde ise , O Konu Almanya Tasarım ekibi tarafından dikkat ' e alınır ve gelen güncellemeler , gelen fikirleri temel alma koşulu ile yapılır.

Bu nedenle bu konuda fikirleriniz var ise , Güncelleme ve Fikir havuzuna konu açınız.

Ancak konu açmadan önce , sizin fikrinize benzer konular var mı ? Araştırın.

Eğer var ise , O Konuya destek verin ki , Destek olursa bizim de konuyu rapora ekleme nedenimiz olur.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.