Palada adam kesmek

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve AsileRenor tarafından 30 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. AsileRenor

AsileRenor User

Ya ben şahsen paladyum toplamak uğruna droitlerimi kaybetme sınırına gelmekten bıktım.Şu haritaya bi grup geliyor haritanın hakımı olmaya çalışıyor ya da bir kişi saçma agresif hareketlerle oyunu zehir ediyor.Sayborg olmuş adam spartanları benım gemımı kesıcek adam halen daha benım topladıgım palanın pesınde.Nedır bu açgözlülük ?Şu soruna bir çözüm getirilmeli artık !

2. 5-3teki dusman kesme gorevlerini nasil yapacak millet peki? Palada sıkmak yasak veya etik degil diye bir sey soyleyemeyiz. Nasil ki pvp haritalarinda kutuculari kesiyorlar;pala toplayanlar da kesilebilir degil mi? Bence burda aglamanin luzumu yok.

3. Duck▲

Duck▲ User

Kesmek de kesilmek de oyunun kuralı.

Oyunu bu öğretiler doğrultusunda oynamaya özen göstermelisin.

4. Mcqeen

Mcqeen User

Bu oyundaki en büyük ezikler cyborg kullananlar.

5. Hakkıyla oynayan herkes o yollardan geçti birazda sabır işidir palledium toplamak zamanı gelince sen de senden sonra gelenlere kafa tutacaksın :D

6. AsileRenor

AsileRenor User

Şikayetim sadece 5-3 ile ilgili değil hani oyuna gelen yeni oyuncular güçlü kişiler tarafından eziliyor.Hani oyun sanki afrika ormanı gibi güçlü olan kazanır dıgerlerı artıklarla yetınır.Ve darkorbit in sorunu da bu oyuna gelen yeni oyuncu çok çok az.Bir noktadan sonra oyunu sadece güçlüler oynara dönüyor ve bu böyle devam ederse darkorbit çok feci şekilde çökecek.Oyunun yeni oyuncu dostu olması lazım genel olarak.

[-ASLANBEY-] ve Mekansız.Baykuş bunu beğendi.
  7. oyun öyle bir hale geldiki x1 ile 15k vurarak kasılamıyoruz yeni başlayanlar 1k vurarak nasıl kasılacak ??

ee bırakın su lanet olasıca görevinizide bencil olmayın az adam olun o görevi yapmak yerine o adama yardım edin adam olun adam !!

[-ASLANBEY-] bunu beğendi.
  8. oyunu suçla vermişler 5-3 de 100 adam eksme 20 adam kesme napak yan çar kurup kendi kendimizimi kesek sonra ceza yiyek

9. Master123

Master123 User

yeni ve ezik diye tabir ettiğimiz gemiler oyun oynarken çok zorlanıyor haklısınız ama orada görev var herkes zamanında ki özellikle palanın ilk dönemleri fazlasıyla kesilmiştir şuan kimse pala toplamıyor bile diyebilirim bu konuda yoruma hakkımız bile yok bence

10. hocam al katlayıcını diz sineği yap toplayıcı argesi günde 1-2 kapı açarsın

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.