paladium hakkında geniş bilgi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve uzayl80 tarafından 13 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. uzayl80

uzayl80 User

forumu arattım fakat paladium hakkında istediğim gibi bir bilgi bulmadım hep + yönleri var ama - yönlerini nedense kimse paylaşmamış o zman ben yazayım tam kapsamlı bilgi vermek istedim paladium bulmak için önce geminiz hızlı olsun sonra kendinizi kamufle edip 4-5 haritasına zıplayın bu haritada 6 adet kapı bulunmakta yerleri haritada üçgen şeklini oluşduruyor kapıların hpsinde 5-1 yazıyor 4-5 haritasına girince mini haritadan en soldan 2 ci kapıdan giriş yapın 5-2 ye atlarsınız dikkat bu bölgede mayın ve korsan yaratıkları vardır mayınlar mamufle olsanız bile gemiye zarar verir birde labirent vardır bunlara dikkat edin derim 5-2 haritası paladium takas ypmak içindir paldium sisli bölgede bulunur ve kamuflaj yok olur bunada dikkat edin
    5-2 den 5-3 haritasına gecin dikkat bazı kapılar gizlidir haritada gözükmüyor arkadaslar ancak gemi kapuya gidince gözüküyo aynı zmandanda yine mayın ve labirent vardır bu haritada ama paladiumdan cok mayın vardır biraz arayın haritayı bulursunuz şimdi paladium ne işe yarar onuda yazayım
    1500 paladium == 100 ektra enerjiye eşittir yani her 15 palada 1 eksta enerji alırsınız bunu almak için yeteri kadar pala oldugunda 5-2 haritasına gecip harita ortasında bulunan ticaret merkezine gitmekdir oyunda yeni arayış aramak isteyenler bolca korsan yaratıkları kesebilir hep aynı şeyleri kesmekden sıkıldıysanız tabiii şeref + puan + credi güzel kasarsınız geminiz patlarsa +8 yeni haritaya dönersiniz

Son düzenlenen: 13 Kasım 2016
    SİSTEM bunu beğendi.
  2. SİSTEM

SİSTEM User

Açıklmanız güzel olmuş bence yeni başlayanlar kısmında daha çok değer kazanacaktır.

Rehber bunu beğendi.
  3. uzayl80

uzayl80 User

beyenenler repleyebilir konyu yardım isteyen varsa yardımcı olurum arkadaslar bilgi paylasınca güzeldir

SİSTEM bunu beğendi.
  4. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederiz.

Lakin konunuz yanlış yerde, Yeni Başlayanlar kısmında olması gerekiyordu.

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

Keyifli forumlar.

JUPlTER bunu beğendi.
  5. uzayl80

uzayl80 User

iyi yaptın modum ben paylaşayım konuyu siz taşırsınız seviyom sizleri maksat bilgi paylaşmak olsun her nekadarda forum linki yasak olsada :p:p:p

JUPlTER bunu beğendi.
  6. kirikdis1

kirikdis1 User

5-3 ten direk 5-2 ye geçilebiliyor mu peki

7. .MARS.

.MARS. User

Merhaba,

5-2 den 5-3 e atladığınız zaman maalesef tekrar 5-2 ye atlayamazsınız.

5-3 ten 4-4 e atlayıp tekrar 5-1 den dolaşmanız lazım :)

İyi forumlar..

JUPlTER bunu beğendi.
  8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Paylaşımınız için teşekkür ederiz.

Paladyum hakkında ayrıntılı bilgi burada mevcuttur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.