paladium hakkında sohbet

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve basilliks tarafından 30 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. basilliks

basilliks User

dün akşam 1 saatte epsilon kapısını bitirdim.1 saatte 100 galaksi kapı tıklaması kazandığım da oldu bonus kutularından. bu gibi şeyler işte. 1 saat çok uzun bir süre aslında.ancak dün akşam sabaha karşı 4 te de olmak üzere değişik saatlerde toplamda 5 saatte birkaç kere patlayarak kaça saklana petim patlatılarak 230 paladium anca toplayabildim.bir tane bile almanıza tahammülü yok kimsenin.demek ki bu paladium işi bize göre değil

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Konunuzu biraz daha açık yazarmısınız.Tam olarak anlaşılamadı.

İyi forumlar.

3. basilliks

basilliks User

en açık şekilde yazayım. paladium toplamak imkansız gibi. en fazla 5 saniye topluyorsunuz patlatılmadan.hiç uğraşmayıp başka işlere bakmak daha mı akıllıca demek istedim.

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Petin radarlarını arttırarak,kenarda kamufle alarak toplayabilirsiniz.Yerinizi sürekli sabit tutmayıp kenarlarda gezerek iyi sonuçlar alabilirsiniz.Paladyum haritasının sol tarafı yani mayınlı bölge bu iş için çok ideal.Petinde 3 seviye 10-12 radarı olan bir pet geminin yanına gelmeden sürekli Paladyum toplayabilir.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Aralık 2014
  5. basilliks

basilliks User

hemen öyle deneyeceğim teşekkürler

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz.İyi oyunlar.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.