Destek PALADİUM SORUNU !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FairyMind tarafından 30 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. FairyMind

FairyMind User

Arkadaşlar paladium'a ne zaman gitsem , kendi şirketimde dahil full + full olan adamların hepsi peşimde.Hayır anlamıyorum yani kendi şirketinden adam kesmek niye.
    Genelde chatte de olmam kimseye düşmanda değilim.Adam gelmiş sıkıyor.
    5 İris sayılırım yakında 8 irisde oluruz.Konu bu değil.Yani niye sıkıyor bu adamlar bana ..
    İlla bizde 1 mil uri çekip argemi fulleyelim elit alıp adammı kovalıyalım ne yapalım ?

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Palladıum hariası gerçektende sıkıntılı kimin kime ne zaman sıkacağı belli olmuyor Rakip şirkette sıkıyor dost şirkette en güzeli bir an önce geminizi fulleyip sizinde onları kovalamanızdır...

İyi Forumlar.

3. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Güçlü bir klan bulmaya çalış veya 8 kişilik grupla palladium topla. Eğer bunları bulamıyorsan palladium bölgesinin en kenarlarında topla. Sen palladium bölgesinin dışında, kenarda kamufle bekleyip pete toplatabilirsin. Ha eğer bunlar işe yaramıyorsa o dalanların adresini bulup ağzına kürekle vur. (Benim yerime de vur)

4. FairyMind

FairyMind User

Modum ve prozen :D dostum klan bulmak mesele değil çağıracağım çok adamda var palaya ..
    Benim merak ettiğim konu şu : Klan savaşımda yok adam niye beni kesiyor ''Kendi şirketim''

5. Şeref ne durumda acaba eksilerde ise benim dışımda herkes kovalar :D

6. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Psikolojik rahatsızlığı var çünkü.

FairyMind bunu beğendi.
  7. FairyMind

FairyMind User

Şeref puanım 350k kadar

8. O zaman o sıkanın yaşı -12 olabilir ya da küçükken merdivenden düşmüştür :D işin ciddi yanı bu konuda yapabilecek bir şey yok dediğim ihtimaller olduğu sürece düzelmez o :)

9. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

O dalanları globalde güzelce bir rezil et bence. Ayrıca normal haritalarda onları kasılırken görürsen hazırlıksız anlarını bekleyip Allah ne verdiyse...

10. FairyMind

FairyMind User

Şöyle bir durumda var :D 5 iris olmama rağmen çok full kestim , biraz elit biraz seprom alırım çoğunu ama hep elit bulunmuyor maalesef :D taktik önerebilir misiniz acaba başka :D

11. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Sinek veya vega alabilirsin adamları rahat bırakma sürekli dalıp elitlerini boşa harcamalarını sağla ve canın azalınca kaç. Ayrıca pet görürsen patlat :D Benim gibi fakirler VİP alamıyor ve 350 uridiuma pet tamir ediyor. Eğer onların da vipi yoksa büyük zarar.

FairyMind bunu beğendi.
  12. FairyMind

FairyMind User

Şimdilik şöyle bir yol izlemeye karar verdim.
    Aegis bir arkadaşla sabah saatleri 2 kişi cubi dönücez.Öncedende dönmüştük baya karlı oluyor.
    Full iris olana kadar bu yolla devam edeceğim.

13. Kardeş sen hangi svde oynuyon full adam diyon havoç fullse zaten iş bitmiştir. İrisleri fullemekle kesilmez ben bile 6 lf4 ve lf3le + seprom 36-38k zor vuruyom. Gerisini sen düşün artık iris lf3 fullemekle olmuyor malesef :D

senberk99 bunu beğendi.
  14. FairyMind

FairyMind User

Tr3 :(

15. senberk99

senberk99 User

36 k derken X2 sepromlu dimi veya X3 ??

16. x4le vuruyom azmıki özellikleri yazıyım yinede.

Goliath, 6 LF4 geri kalan lf3, 8 iris 1 apis, droların hepsi 7 lvl, kalın sıkma argesi dizili.

x4+sperom max 40ı geçmez. Gemiyide gösteriyim :D

senberk99 bunu beğendi.
  17. senberk99

senberk99 User

iyi kardesim bende X3 ya da X2 sepli sandim vay be dedim saol ama baya goruntulu atmissin havoclae dullensin 45 k ya cikar :D

18. Bende az sandım :D argede npc hasarınıda artıracam player ile npc arasında hasar farkı olmuyacak.

senberk99 bunu beğendi.
  19. senberk99

senberk99 User

aynen kardesim en mantiklisi bende 29 arge yapacagim sonrasi belki 35 e cikarim kaislmak icin npc hasar arttircam hatta bariyer de dusunuyorum veya elmas

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.