Paladium

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve TheTürkishPower52 tarafından 23 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Abi şimdi zeta yapmamı söylediler. Paladium topluyorum düşman gemileri gelip kesiyor. Bununla nasıl baş edicem ben. Hani gücüm yetse kafa kafaya mücadele etsem anlarım kesebilirsen topla mantığı olur. Ama adam 40-50 bin vururken ben bunun 10da 1ini vuruyom.

2. uninstable

uninstable User

Klanda olmak yada gizliden etrafta dolaşıp pete toplatmak.

3. Çok can sıkıcı bir durum yani genel olarak online sayısı azken palladium toplamayı deneyebilirsin hepimiz o yollardan geçtik ve eminim ki palladium için bol yeşilli klanlar mevcuttur illaki :)

Krios bunu beğendi.
  4. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Galaksi enerjisi toplamanın çeşitli yolları vardır örneğin;

• Avantaj kutusu toplamak ( PvP haritalarında daha fazla galaksi enerjisi verir )
    • Paladium ( Hızlı gemilerler toplamanın avantajı daha fazladır örneğin;Spearhead
    • Günlük görevleri güncel bir şekilde takip etmek
    Başka yollarda kendiniz deneyip keşfedebilirsiniz.Pete paladium ve kurtarılan mal protokolü ile avantaj kutusu toplatmakta karlıdır.

İyi forumlar.

.Paradoks. ve TheTürkishPower52 bunu beğendi.
  5. Teşekkür ederim. Konuyu kapatabilirsiniz. Krios

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Aralık 2019
  6. Krios

Krios Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.