Paladiuma Net Çözüm

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ŧαℓcαтα-яεтuяπ tarafından 12 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Katılıyormusunuz ?

1. Evet

37,9%
  2. Hayır

62,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Korsan haritalarından özellikle paladium haritası kapatılsın ve paladium normal darkorbit yaratıklarından çıksın,

Korsan haritaları kalacaksa da içerisine bikaç ice meteroid atılsın millet gene ziyaret eder.

Vereceği paladium yaratığın darbe puanı ile orantılı ve hatta net olmasın ne kadar vereceği biraz sürpriz olsun ;

---Npc --Darbe Puanı --Paladium Miktarı

kristallon = 400 bin = 8-16 paladium
    kristallin = 50 bin = 2-4
    bossblnt = 160 bin = 3-6 arası
    cubikon = 1.6 m = 32-64
    uberlrdkm = 2.4 m = 48-96 gibi

Mazeretim şu ki çoğu serverde ortalık bomboş , kesecek adam bulamıyorsun
    ya da kasılıyorsan yine etraf bomboş diye sıkılıyorsun.Oyunda olanlar da komple 5-3 te birikmiş.Buna çözüm olabileceğini düşündüm, herkese kolay gelsin.

Son düzenlenen: 12 Ağustos 2014
  2. Kesinlikle olmaması gereken bir fikir bana göre. Adam kapıyı kaç ayda açar kim bilir. O zaman yaratıklardan kasılırsa hem uridium credits kasmış olacak hemde palladium toplamış olacak. Dolayısıyla güçlüler iyice güçlenecek, bir şey değişmeyecek.

Bu sebepler yüzünden olumsuz oy verdim.

Jameika-TR ve -Andromeda- bunu beğendi.
  3. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Benim oyum olumsuz çünkü bu sefer kapıların açılma süresi uzar ve güçsüzler yine birşey yapamaz

4. Jameika-TR

Jameika-TR User

Katılıyorum
    Bencede sadece elitlerleriin işine yarar gibime geliyor zaten 400 k credi için flaxlıların elinden tallon alıyolar güçsüzler için kasılmak bile zorlaşır

5. evet arkadaşlara katılıyorum bu oyun zaten şuan bu haliyle güçsüzler için zor bide bu gelirse 1-7 de falan kasılmalarına izin vermezler ama gelirse en çok benim işime yarar yinede -1

Jameika-TR bunu beğendi.
  6. Harika fikir paladan sıkılan cubiye krise gidiyor orda pal kazanmaya devam edebilir diye düşünüyorum +1 :)

7. Böyle bişey olsun cubi çöpü için adamlar birbirine girer -1

8. -onur5000-

-onur5000- User

Kesinlikle olmaması gereken bir fikir o zaman kapıları kaç günde açarız hiç düşündünmü ayrıca palanın kalkma sebebi ne ? çokmu kesiliyorsunuz anladım mavi beyede katılıyorum herkez istediğini yapar pala olmassa gemide nasıl elit bulunucak artık x1 sıkarız düşmanlara uber lokumda kolay kesilen bir yaratık değil tallon gibi 1dkda kesemessin ayrıca bu olay gelirse yaratık çalma oranlarıda artacak bu yüzden olmamalı ha şunuda söyleyim '' Eski Darkorbit yok artık '' herkez palada diye onları ordan kaldırıp kasılmaya getirme hakkınız yok -1

9. AaronSW

AaronSW User

Eskiden paladyum yokken ne yapıyorduk. Galaxy gates bile yoktu bir zamanlar skylab pilot profili geliştirmeler ben oyuna başladığımda x4 dükkanda satılıyordu. Alışverişte krediler geri dönmüyordu. Oyunda her gemiden vardı. Herkes goli, vega değildi. Ben o zamanı özledim arkadaşlar. Oyun ekranı bile daha sadeydi. Şİmdi ortada paladyum diye bir şey var. Soruyorum size başkalarıyla ne kadar vakit geçiriyorsunuz. Tsde 40 kişilik baskın ekibiniz var mı? Başkalarıyla ne kadar konuşuyorsunuz. Bu oyunu sizlerde eğlenmek için oynuyorsunuz, peki artık ne kadar eğleniyorsunuz. Bu oyun bana kalırsa artık çok bireyselleşti. Buna bir çözüm bulmak lazım bana göre. Hatırlasanıza grup sistemi yokken anlaşır yaratıkları sırayla keserdik. Tamam geminizin çok iyi olmasını istiyorsunuz. Her şeyi almak istiyorsunuz bunu anlıyorum. Ama neleri kaçırıyorsunuz bunu da bir düşünün.
    Kısaca ne eski darkorbit var ortada, bireylerin değil toplumun önemli olduğu darkorbit.
    Ne de eski oyuncular var birbirine destek olan 40 kişi senkronize baskın yapabilen oyunun tadını çıkartan, sonuna kadar eğlenen.
    Şimdi biraz durun ve düşünün eğer sizde o bireyselliğe kaçan insanlardansanız, neden buradasınız, neden oynuyorsunuz. Umarım birazda olsa düşünmenize yardımcı olabilmişimdir. Okuduğunuz için TEŞEKKÜR EDERİM.

10. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konudaki uygun olmayan mesajlar silinmiş ve tartışma yaratan kişilere gereken işlem yapılmıştır hayır fikir alışverişimi yapılıyor yoksa birbirimizi suçlayacak yer mi aranıyor anlamadım bundan sonra bu tür konulara yorum yapılacaksa konu itibari ile yapılsın yapmayan olursa gereken yapılacaktır.

11. Tamam modum özür dilerim kendi adıma ...

12. Sanırım benimki de silinmiş. Çok özür dilerim kırmadan anlatmaya çalıştım ama bizi de ağır suçladı yani ... :/

Bir kez daha atayım bari ...

Olmamalı çünkü ben onları sadece paladyum için keseceğime 4-5'e giderim orada keserim o yaratıkları daha iyi. Hem x2 çarpan var.

13. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konu ile ilgili alıntılarda silinmiştir.

14. arg_02

arg_02 User

Tek suçlu olan konu sahibi 2 haftalık ban yemiştir, duyrulur

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.