Paladiumda artık ateşkes desteği var

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve √дD!ÐΞĶ!•ŞдĦ!И tarafından 11 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

ateşkes desteği olsunmu

1. destek olsun

50,0%
  2. hayır olmasın

50,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam Arkadaşlar öz ve kısa anlatacam karşı cıkacaklarda olacak destek çıkacaklarda olacak herkesin görüşüne saygımız var
    şimdi şöyle bişey düşündüm bunu daha öncede açmıştım ustu kapandı konumuzun adı paladiumda ateşkes desteği bu nasıl olacak deiye soracaksınız ve anlatıyorum
    darbe hasar veya başka destekler alındığında ve alındığı andan itibaren oyunda oldugunuz sürece saati işleyen herhangi bir destek gibi alınacak yani dükkan destekler orda satışa sunulacak
    bu desteğin kısaltması ATKS :1 ateşkes anlaşması bunuda diğer destekler gibi alındıgı andan itibaren süre işlemeye başlıyacak online oyun süresinden işleyecek
    bu desteği aldıgınız zaman sadece paladium haritasında kimse size sıkıp sizi kesemiyecek korumada olacaksınız ama siz isterseniz birine sıkabileceksiniz sıktığınız anda aldığınız destek süresi bitecek ve koruma kalkacak yani desteğin kaç saati varsa sıfırlanacak onun için sıkmak için bunu göze almak gerekecek desteğin sıfırlanması ve gidip yeni destek almak o yüzden kimse nasılsa size sıkamıyor almışsınız desteği güzel güzel palanı toplamaya bak dimi son olarak paladium haritasında geçerli olacak bu destek diğer haritalara atlandığında normal süresi devam edecek ama koruma kalkacak koruma sadece paladium haritasında işleyecek
    destek veren yada vermeyen herkese teşekürler
    nick ADAMISN

*-_StÆRScreÆM_-* bunu beğendi.
  2. zaten yılmaz749749 bir konusu var

*-_StÆRScreÆM_-* bunu beğendi.
  3. Merhaba ,

Buradaki konudan devam edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.