Paladiumda ateşkes antlaşması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve √дD!ÐΞĶ!•ŞдĦ!И tarafından 19 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

ateşkes olsunmu

1. ateşkes desteği olsun

oy sayısı 27
    58,7%
  2. hayır olmasın

oy sayısı 19
    41,3%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben kesinlikle karşıyım zaten bir tek orada bol düşman bulabiliyoruz onu da elimizden almayın .. 5-3 ile ilgili yeniliklerin hepsi karşı çıkmışımdır ve hepte karşı çıkacağımdır .

2. Katılıyorum. Hem zaten görevler var. Bunları yapmak lazım. İyi forumlar.

3. yine kesin adamınızı herkes bunu alacakmı acaba diye dusundünüzmü alanda zaten az cok urisi olan olacak bence iyi dusunun

nerde kaldı palacılar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Ekim 2014
  4. herkes kendi işine nasıl gelmişşe öyle cevap yazmıs ben bunu sunarken ful olmayan havoc ve hercülleri olmayan onlarında palada kesilmeden uridyum vererek karsılıgında alacakları bir ateşkes ve bu süre boyunca azda olsa bir kaç kapı yapıp ful+ful arkadasların karsısında bir nevze dik durabilsinler diye açtım bide bunu kendi tarafınızdan değil başkasının tarafından kendinizi başkasının yerine koyarak düşün herkesin görüşüne saygım var tabi ama işte bazen bazı arkadaslar palada kasılamıyoz diyince ufakta olsa bu konuyu açtım arkadaslar iyi oyunlar herkese

5. titans___

titans___ User

0 hocam al aegisi savaş ben fulüm adaletiyle ve düzgün savaşmıyanların çok kulakları çınlıyormu merak ediyorum beni keserlen kalkanlar 15i tam gelişmiş adam kaçarken 70 bin vuryor kalkanı inmiyor hem rsb beyaz sepromlu çift güçlendirici olmama rağmen pho gibi kesilinirmi bu kadar masraf he adamı kesiyom 5 kere patladıkdan sonra sablarda bana gelp vuruyor o ara yoksa alayı vız gelir artı banlanınca ne oluyorsunuz uyanıklar merak ediyorum?

6. geliştirme seceneği olmadı icin olumsuz kullandım sebebide düşman klanımın oyuncuları hic biyerde kasmassınlar :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.