Paladuyum 5-3

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KafamHafifDumanlı tarafından 1 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 5-3 gidiyorum crash hatası geliyor o buharlı alana girince paladyumda iyi görevler...

Nedeni Nedir

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Mart 2015
  2. Sanırım client de sıkıntı var oyunun clientinde. Sırf bu yuzden kasıldım gittim x5 x7 x6 ya kasıldım.

KafamHafifDumanlı bunu beğendi.
  3. Merhaba ,

Bahsettiğiniz konuyu gerekli yere ilettik ve en kısa zamanda düzeltileceğini düşünüyoruz. Hafta içinde bir değişim olmazsa son oluşan sıkıntıları tekrar liste olarak yollayacağız.

İyi forumlar.

4. 1 hafta oldu adminim hatta onu geçtim 1 aydır oyun iyice sapıtı ilk dukkanda toplama cikarmayi karistirmaya basladi 1 fiyata 2 urun veriyordu ondan sonra 3 gun space ball sistem coktu simdide bunlar....

KafamHafifDumanlı ve ISTAKOZ49 bunu beğendi.
  5. Teşekkürler Konu Kitlene Bilir

6. Merhaba ,

Perşembe günü başladı diye hatırlıyorum ve tespit edilen hatalar v.b. şeyler gerekli yere ilettik. En kısa zamanda düzeltilmesi çalışmalar devam ediyor.

İstek üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.