Paladyum bu ne rezillik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FreeRunner77 tarafından 24 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. paladyumu topluyorum kaybolmuyo sonra bida toplamaya çalışıyorum ne bu ya

2. Merhaba ,

Bazen hammaddeler haritada bug'ta kalıyor. Tarayıcı yada Flash Player kaynaklı önbellek sıkıntısı gibi nedenlerden dolayı olabilir. Fakat oyundan çıkış alıp yada sayfayı yeniledikten sonra girdiğinizde düzeliyor.

İyi forumlar.

3. TOROS41

TOROS41 User

paladyum nerde dolaş dolaş sıkıldım bitane çıkmadı... yoksa uzaylımı yok etmek gerek.. bi yardım nerde bu paladyum.... 5-3 dediler gittik gene bişey yok... ???
    Paladyum nerde 5-3 teyim bitane çıkmadı ya arkadaş nasıl bulucam ben bu madeni.. yoksa uzaylı öldürüncemi çıkıyor. dolaş dolaş yoruldum.. ????

4. Merhaba ,

Ayarlardan kapalı olabilir kontrol edip eğer işaret yoksa işaretleyip Sabitle kısmına basın.

İyi forumlar.

5. TOROS41

TOROS41 User

hocam herşey normal demekki bende şans yok ne yapalım kız doğsaydık böyle olmazdı zaten bulurduk bi koca ohhh neyse eyvallah hocam sağol... :)

6. Merhaba ,

Unutmadan haritanın en alt orta kısımdaki sisli bölgede bulunmaktadır. Farklı kısımlarda dolaştıysanız bulamazsınız.

İyi forumlar.

7. TOROS41

TOROS41 User

sisli bölge derken o kalın kırmızı olan yermi on un alt kısmımı ??? teşekkürler.

8. Merhaba ,

Resimde gözüktüğü gibi alt kısımda ve ortada adaya benzer bir şekil var yada kahverengi bir bölge orasıdır. Sisli bölge orada zaten yaklaştığınızda bulutlu bir görüntü görürsünüz. Fakat içine kamuflajlı giremezsiniz kamuflajınız kalkar.

İyi forumlar.

9. TOROS41

TOROS41 User

eyvallah sağol kardeşim.

10. bak bu yazıya güldüm ben :D

11. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz. Sıkıntı çözüme kavuşmadıysa yeni konu açarsınız fakat sanırım çözüldü. :)

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.