paladyum nerde bulurum?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve prototip tarafından 15 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. prototip

prototip User

5-2 Gittim bulamadım.Ayrıca 15 tane paladium 1 gg ediyormuş ögrendimde sadece galaxy gates çevirmeye mi yararıyor yardım edermisiniz.

2. .MARS.

.MARS. User

Merhaba,

Palladium 5-1'in genel'de haritanın orta kısmında bulunur.5-3'ün ise alt kısımlarında bulunur.Palladiumu sadece 5-2 de satabilirsiniz.

Dediğiniz gibi 15 palladium 1 GG etmektedir.GG'den başka bir şeye çevirmezsiniz..

Korsan haritası ve palladium hakkın'da daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar..

3. prototip

prototip User

pete otomatik toplayıcı aldım deneyecem kapılar için paladyımmu iyi avantaj kutusumu hangisi kapıyı daha cobuk açar.kutudan topladıklarımla bazı parçaları çıkardım ama chatte bazıları pala topla dedi.15 pala 1 gg az gibi geldi.alfa 17 beta 28 gama 13.

4. .MARS.

.MARS. User

Merhaba,

Birde palladium toplamayı deneyin.Dediğiniz gibi pete'de toplatabilirsiniz.

Oyunda bazı şeyler deneyip,görerek öğrenilir.Hem değişiklik olur sizin için :)

Benden tavsiye palladium toplarken güçlü veya savaşı nadir olan klanda olmuş olun ve orda mutlaka bir grubunuz olsun :)

Yoksa toplamaktan çok savaşırsınız.

İyi forumlar..

5. prototip

prototip User

klanlara başvurdum bir kaçının savaşı vardı çıktım. birkaç arkadaş edindim deneyeceğim.

6. .MARS.

.MARS. User

Merhaba,

Bu arada otomatik toplayıcı sadece düşman ''kargo kutuları'' ve ''avantaj kutuları'' için geçerlidir.

Palladium toplatıcaksanız almanız gereken modül ''hammadde toplayıcı'' almanızdır.

İyi forumlar..

7. prototip

prototip User

toplar dediler orda başka mı geçerli hay aksi tamam onuda alırım.uri çekecem zaten yetmiyor böyle.

8. .MARS.

.MARS. User

Merhaba,

Dert etmeyin :) Hepsinin ayrı işlevi var şimdi lazım olmazsa sonra lazım olur :)

İyi forumlar..

Rehber ve prototip bunu beğendi.
  9. prototip

prototip User

pet hammadde toplayıcı aldım ama ben gezdiriyorum peti ,milletin peti 5 metre ötede geziyor zor topluyorum ne yapmam lazım?

10. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Radar protokolü almalısınız.

Detaylı bilgi için burayı inceleyiniz.

İyi forumlar.

11. prototip

prototip User

kaç tane alırsam uzağa gitmeye başlar?

12. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Size tavsiyem en az 3 tane seviye 3 Radar almanız olacaktır.

Başlangıç için yeterli olacaktır.

Zaman geçtikçe sayıyı arttırabilirsin. Sayı arttıkça petinizde bi o kadar uzağa gidecektir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.