Paladyum Otosu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve EFRASİYAB tarafından 22 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

ONAY KODU GELSİN Mİ?

1. EVET GELSİN

66,7%
  2. HAYIR BEN ZATEN FULLÜM VE PALADYUM TOPLATIYORUM

33,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. EFRASİYAB

EFRASİYAB User

Kutuları otomatik toplayan hile yetmezmiş gibi birde paladyumu oto toplayan hile cıkmış. Üç tane full+full tortu 1 paladyuma koşuyor. sabah akşam aynı düzen. Daha önce kutular için captha kodu önermesinde bulunmuştum. Bu kez paladyumda da aynı koşulların olmasını tavsiye ediyorum. Belli bir paladyum topladıktan sonra onay kodu gelsin.

2. geliştirilmesi lazımdı eskiden caphta kodunu girince 2 kat kutu içeriği veriyolardu 2 kat paldyum vermemesi gerekir ve caphta kodu pek çözüm değil daha efektif bir şey lazım caphta botlarıda var en son hatırladığım botlara bu botuda eklemişlerdi ve çözüm olmamıştı bu yüzden bu sistemi kaldırmışlardı

3. EFRASİYAB

EFRASİYAB User

böyle devam etsin :) kimsenin umrunda değil zaten . Bu oyununun sonunu bu hileciler getirecek. Onu geçtim ilgisiz oyun yönetiminin payı büyük.

C☆AYYILDIZ☆Ͻ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.