Paladyumda Barış

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ρøωεR●●øŦ●●†uRκι$h tarafından 17 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

olsunmu

1. Evet

59,1%
  2. Hayır

36,4%
  3. Geliştirilmeli

4,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TheDarkMen_2

Sen kendini ne sanıyosun ve sen hangi cürretle diyer oyunculara Hakaret ediyosun.

Çünkü bizimkiler insanmışmış.

Burda senin kesinlikle forum banı alman lazım çünkü diyer oyunculara hakeret etmiş durumdasın.

Haddini bil üslubuna dikkat et burda banada laf etmiş sayılıyosun

2. üstüne alınıyosan senin problemin. bizim oyuncular düşman da olsa sıkmıyor dost olsada sıkmıyor. eğer tutupta sen baskına gidiyosan (görev yokken) o senin vicdanınla olan problemin. kesen keser ama görev yokken kesen yok bizde.

3. StorMHawsK

StorMHawsK User

Bunlar çok güzel fikirler ama, ''DarkOrbit'' savaş ister ''DarkOrbit'' akıcılık ister bu yüzden söyledikleriniz olmayabilir ki olmazda.
    Ne kadar savaş o kadar Hırs, azim, kin gütme, o kadarda elit mermi.

TheDarkMen_2 bunu beğendi.
  4. TheDarkmen Çok fazla yalan atıyosun sizin hangi server miş o düşman düşmana sıkmıyomuş darkorbitin amacı savaş kardeşim çok fazla yalan atma

5. laflarına dikkat et. tr3 oyuncusuyum kimse de kesmiyor sadece bir klan arada geliyor. ayrıca ilk attığım mesajıma bakta kim yalan atıyo bir gör ;)

6. Efsane_Laz

Efsane_Laz User

5-3 ortak harita değildir. Eğer 5-3'e ortak harita diyorsan 4-1 de ortak haritadır, bırakın isteyen kutu toplasın orada. Bu işleri bir geçelim önce. Güçlü adam güçsüzü ezer, çoğu serverde oturmuş bir düzen vardır. Bazı klanlar girer 5-3'e bazıları giremez. Bazı serverlerde bu giriş işi şirket bazında olur.

Yok işte 5-3 korumalı olsun, kesen eksi şeref yesin vs bunlar olmayacak şeyler.

Teşkilatlanmanı yapacaksın gelip kimse dokunamayacak sana. Şu an benim oynadığım yerde pala toplayan klanlar bellidir, bunların bir tanesi de benim klanım ve tüm bu klanların düşman ve ittifakları aynıdır yani haritaya yabancı biri girdiği zaman (şirket fark etmez) o adam daha 10 saniye geçmeden patlar...

Dediğim gibi teşkilatlanmanı oluşturucaksın açıcaksın petini yaratık bile kesemez o zaman çünkü herkes birbirini kollar ama bunu yapmak yetişkin işidir, gideceksin diplomasi kuracaksın

Diyosunuz ki tamam düşman olalım ama 5-3te sıkmasınlar. Böyle bi anlayış mı olur? EE adam taş toplucak kapı açıcak x4 kasıcak.. Ben düşman klan görünce kris bile kestirmiyorum siz tutmuşsunuz taş toplasın diyorsunuz valla komiksiniz gençler

7. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Arkadaşlar eğer ki tartışmaya devam ederseniz gereken işlemler uygulanacaktır.

Keyifli Forumlar

8. Oyun Düzgün Olsun da Varsın 5-3 Kapansın..

9. Merhaba ,

Arkadaşlar mesaj yazarken dikkat edelim. Gereken yapılmıştır.

İyi forumlar.

10. ben kesinlikle karışıyım ben paladium a girdiğim zaman savaş klanımı kesmek isterim hem kendi şirketim hem başka şirketim ayrıca savaştım oyuncu klandan cıkıp klansız kasıyoronuda dier şirketteki gemimle kesmek isterim. adam küfürü etsin hakareti etsin klandan cıkıp palada kassın seninyönteminle buna fırsat yok bence gereksiz -1

11. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

konuda gereken işlemler yapılmıştır tartışmanın devamı halinde konu kilitlenecektir

iyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.