Öneri Palla haritasını saldırı korumalı yapsanız?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve bugrahansezgin tarafından 29 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kutu toplamaya kalksak bottan 3-5 gg toplayabiliyoruz, palla haritasında kamuflaj ile üstte durup pete toplatıyorum 2-3 saatte 800 palla kasabildim, petimi sürekli patlatıyorlar, beni de bulup grupça dalıyorlar, sürekli patlıyorum, zar zor zeta yapıyorum zaten, illa para mı basmamız lazım işleri kolaylaştırmak için.

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bu tür konular güncelleme ve fikir havuzunda zaten mevcuttur.Lütfen onlara destek veriniz.

İyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Ağustos 2015
  3. aynen ya bende çok şikayetçiyim bu durumdan tr2 de oynuyorum ben ama bunun çözümü bence korumalı bölge yapmakla falan olmamalı insanların düşünmesi lazım bunu sonuçta insanlar oraya savaşmak için değil gg için gidiyor ve full+full insanlar kadar bizimde hakkımız orada gg kasmak durup dururken saldırmaya başlıyorlar başka şirketleri geçtim kendi şirketimden insanlar bile sıkıyorlar arada en iyisi paladiumu oyundan kaldırsınlar direkt bi kesim çok hızlı bir şekilde güçlenip zenginleşirken diğer kesim de o oranda alçalıyor çünkü

4. Merhaba,

Bu konu ile ilgili açılmış önceki konulara bakıp desteğinizi oradan verebilirsiniz.
    Forum kalabalığını engellemek amacı ile konuyu kapatıyorum.

Konununun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.