Palla icin bir taktik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve senberk99 tarafından 3 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kıta40

Kıta40 User

gece boyunca açık kalsın istiyorsan fareyi kendi kendine hareket ettiren programlar var. 1 hareket tanımla geminin üstüne tıklama gibi sürekli gemi üstüne tıklasın bağlantı kopmaz. birisi gemiyi keserse öyle gider. bilmiyorum bu hile olarak kabul edilip banlanır mı gemin.. adminler cevap versin öyle dene derim

2. senberk99

senberk99 User

tabikide banlanır biliyorum onları ben öyle programlar kullanmam kullananları da kesiyourrm zaten adama ucb sıkıyorum hala pala topluyo falan çok saçma bu programlar illegaldir ve ban aldırı hatta gemi kapanabilir o yüzden asla kullanmam bence sende kullanma kullanıyosan...

3. Kıta40

Kıta40 User

pala toplama botu demiyorum. oyun ekranı açık kalması için fareyi hareketlendir petin toplasın diye diyorum. yoksa oyun ekranından düşer. bot kullanan tabikide banlanır

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Oyuna dışarıdan müdahale edebilecek her türlü proğram kullanalar banlanmaktadır.

Geçtiğimiz günlerde bu ve buna benzer proğram kullanan bir çok gemi banlanmıştır.

Konu istek üzerine kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.