Palla ticaret diroidi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve senberk99 tarafından 27 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. senberk99

senberk99 User

Arkadaslar oyunda 2tlye 100 kez kullanilabilecek ticaret diroidi var sanirimi adi HDM-8 gibi biseydi peki niye pallalarimizi kolayca satabilecegimiz bir ticaret diroidi yok bence olmali 100 kere satmak 4 tlye ayrica uridiumla da alinabilir 100 kullanimi 20.000 uridium

2. Merhabalar;

Paladium toplayanlar için güzel bir fikir 2 saatte bir 5-2ye gitmek zorunda kalmazlar.

İyi forumlar.

3. Zaten cift hangar var. Aegis bekliyor 5-2 de ben spearhead ile topluyorum. Kargo dokunca cikip giriyorum 2 dakikalik is. Ayrica bu palladiumlari direk satabilirsek 5-2 deki istasyonun anlami kalmaz.

Bu kendi gorusum ben olumsuz oy kullaniyorum

4. oyundan vip degilsek çıkış 20sn hangar aktif yaptın fln 20sn oyuna girip takas yaptın 20sn gene 5-3 dondun 20sn
    1dk 20sn için gereksiz birşey

5. senberk99

senberk99 User

Saolun Modum

bende de 2 hangar var fakat olmayanlar için 20.000 uridium yerine 10.000 de olabilir akıllıca yani 5-2 gitmek 10-15 dakikasını alıyor bide çok gelişmiş değilse patlama ihtimali de var

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Şubat 2015
  6. Onun yerine azcik biriktirip %25 indirim paketiyle 37.500 uridiuma 2. Hangar alsin ?

7. Katılıyorum. İyi oyunlar :)

8. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Konu cevaplandıysa Kitlenmesini isteyebilirsiniz..teşekkürler

Iyi Forumlar

9. senberk99

senberk99 User

tamam kilitlenebilr

10. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Konu cavaplandığından kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.