Palladium Bölgesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Sensure tarafından 6 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Palladium Bölgesi İttifak Harita Olsun

1. Evet

oy sayısı 7
    58,3%
  2. Hayır

oy sayısı 5
    41,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sensure

Sensure User

Palladium bölgesinde bende hiçkimse birbirine sıkmamalı,ittifak harita gibi bişey olabilir.
    Ben her gittimde oraya vs atmak zorunda kalıyorum mesela,zaten100 Enerji = 1500 Palladium oluyor ve toplaması uzun sürüyor o arada illaki bi düşman oluyor.
    Adamlar oraya adam kesmeye geliyorlar onu bıraktım zaten korsanlar var onlarda yetiyor sabouter ve anni olunca kaçamıyorsun o arada düşmanda sıkarsa direk patlıyorsun zaten.
    Hadi sabouterden falan kurtulduk diyelim,porttan kaçabilcemiz sadece 1 yer var ordada mayınlar var geçilmiyor oraya bile.

Son düzenlenen: 6 Temmuz 2017
  2. Paladium mu kaldı arkadaşım :) gidip avantaj kutusu topla daha kazançlı olursun. Ayrıca benzer konular olduğundan mevcut konulara destekte bulunabilirsin

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.