PALLADİUM EMEKTİR

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •S•E•V•E•R•A•L•|09| tarafından 29 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı günler keyifli oyunlar,başlıktanda göründügü gibi palladium hakkında bi konu açmak istedim,forumu takip etmiyorum yeri burasımı onu bile bilmiyorum biraz kendimden bahsetmem gerekirse polonya 2 serverinde oynuyorum ve genellikle 5-3te palladium topluyorum tr serverlerinde bu iş böylemidir bilmem ama polonya 2 serverinde 5-3 haritasında büyük balık küçük balıgı malesef eziyor ve çogu zaman palladium toplamak gerçekten bi eziyete dönüşüyor,görüşürüm tüm serverlerde 5-3 haritası mavi bölgede saldırı koruma bölgesi olsun çünkü gerçekten emek sarfedenlerin hakkı yenebiliyor bazen tabiki saldırı koruması sadece çevrimiçi oyuncular için olsun yine npcler saldırsın,derdimi o serverde anlatacak kimsem yok yıllar öncede trde oynamayı bıraktım ve bu serverde baya emek harcadım bırakmak istemedim,istegim sizinde görüşlerinizle bu konuyu ele almak,palladium toplamak emek ister,hepinize teşekkür ederim.

Jameika-TR bunu beğendi.
  2. Jameika-TR

Jameika-TR User

Olsun ya olsun 1003. kez :)
    Şaka bi yana cidden saldırıya korumalı olsun diye çok fazla konu açıldı genelde hepsi olummuz yani en azından ben öyle bakıyorum cünki diğer türlüde çok kalabalık olucak he sorsan bende topliyamıyorum ama en azından gece falan boş oluyor afklar kesilmiş oluyo ama saldırıya korumalı olursa patlamıcam ama hiç boş olmucak topluyamıcam daha kötü olucak yani bence

3. Gına geliyor bazen be kardeşim serverin en büyükleri gelip ortalıgı talan edip gidiyor ve istisnasız hergün oluyor bu..

Jameika-TR bunu beğendi.
  4. Merhaba ,

Forumda buna benzer ve hemen hemen aynı olan bir çok konu açıldı. Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümünde biraz arama yaparsanız bulabilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.