Palladium fikri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve concon23 tarafından 8 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

paladium yaratıklardan da çıksın mı?

1. EVET

70,0%
  2. HAYIR

30,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. concon23

concon23 User

Oyunda kapı yapmadan full olmak veya mermi sahibi olmak neredeyse imkansız. O yüzden sürekli paladium toplamak gerekiyor. Fakat açıkcası paladium toplamak çok sıkıcı. İnsanı oyundan soğutuyor. Oyun artık kasmak yerine toplama yapmak gerekiyor. Artık bence paladiumlalrın yaratıklardan da alınması gerek diye düşünüyorum. Mesela kristallon kesince 100 paladium vb. gibi. O kadar elit yaptığın gemiyi hiçbir işlevi olmayan, hiçbir şekilde kullanamayacağın paladium toplamaya kitlemek saçma.

2. 31.05.2013

31.05.2013 User

Çoğu kişi palladium toplamıyor. İlk çıktığı zaman popülerdi sonlara bitti modası. Eğer pvp haritasına cıkarsan ve 30 tane kutu toplarsan (15pala bi gg eder ve pvp haritası 2gg veriyor) elbet bir tane gg cıkarmış olursun ve üstüne uri kasabilirsin hatta benim taktiğimle botları kesip rütbe bile kasabilirsin :) palla gayet sıkıcı onun yerine kutu topla kısacası :) ama dediğin fikirde gayet mantıklı güzel bir fikir anket eklemelisin.

Savaş_meleği(SELİM) bunu beğendi.
  3. DraydiBoy

DraydiBoy User

Konu güzel fakat bu oranın biraz azaltıması gerekiyor. 100 pala biraz fazla talon için boos yada uber için olabilir. Daha çekici olacaktır fakat düşünülmeyen taraf 5-3 pala bölgesi ne olacak?. Şahsen ben tamamen hem yaratık kesmeyi hemde pala toplamayı tercih ederim. Çok karlı oluyor 5-3 haritasına göre.
    Birde anket eklemen gerekiyor konuna. Bilmiyorsan buradan ulaşabilirsin. :)

4. concon23

concon23 User

anket ekledim. yani full bir gemi yapıyorsun ve sonra gidip taş topluyorsun biraz saçma oluyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.