Palladium Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve beyazatlıgurses tarafından 21 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Beyler palada npclere kesilmemek için napabiliriz ? :D

Server TR3 gemi 3 iris 11 bo2 26 lf3 goliath . Pala için erken biliyorum ama arada öylesine gideceğim .

2. Kral-87

Kral-87 User

grup bulup git daha rahat kasarsın.

3. Pala için çok erken değil ama grupla daha rahat yaparsın bir de sana şu taktiği vereyim benim gemi de iyi bir gemi sayılmaz fazla seninki gibi bir şey :D
    Hangi haritadaki npclere ölüyorsun? Eğer 5-3 tekilere ise sana bir taktik vereyim
    Mesela interceptorları kesiyorum kendim saboteur ile barracudaları ve annihilatorları kesemiyorum onlara rastladığım zaman hızlı konfiye alıyorum yaratıktan kaçıyorum mesela en sola gidiyorum önce sonra ordan başlıyorum sağa gitmeye eninde sonunda aradaki uzaklık artınca peşini bırakıyor eğer peşini bırakmazsa haritayı turla sonunda gider o :D

4. Kral-87

Kral-87 User

yada yaratıkları başkasının peşine takmaya çalış :p

5. Yani işte demeye çalıştığım o yaratık seni bırakıyorsa başkasının peşine düşmüştür :D

Ama bu üstte yazdığım taktik biraz riskli ben birkaç kere öyle yaptım bir venom beni patlattı bir kaç kere :D Yinede başka seçeneğin yok mecbur öyle yapacaksın.

6. Kral-87

Kral-87 User

yada acımadan keseceksin bu kadar basit 26 LF 3 le rahat kesersin

7. Annihilatör, saboteur o kadar rahat kesemez kalkan da lazım kesse de zorlar ve uğraştırır.

8. dostum tr3 gitme derdim full havocları kesiyorlar grupla :) sen ırıslarını fulle bana kalırsa sonra git

9. Zaten pek gitmiyorum . Bu aralar malum klan da cubide dalıyor ya arada ihaleden kamuflaj alıp 4-x de topluyorum . Öylesine giderim yani

10. o adamda kesin onu :D

11. Bir kaç tavsiyem olacak sana,sonuçta oraya savaşmak için gitmiyorsun iki konfigürasyonuda hızlı ayarlar ve droitlerede kalkan jenaratörü koyarsan sein adına atılmış küçük olsada kısmen etkili bir çözüm olabilir gibi,ek bir hangarın mevcutsa paladium toplamak ve sana karşı saldırıda bulunabilecek kişilerden kaçabilmen adına bir vengeance sana büyük avantaj sağlıyacaktır.:)

beyazatlıgurses bunu beğendi.
  12. Teşekkür ederim hocam tavsiyeniz için :)

13. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

14. Biraz pala topladım bir de klana girdim ama MMO dan birkaç arkadaş yine pala kıyımına başlayınca çıktım .

62 gg Geldi :p

**TheNıghtMare** bunu beğendi.
  15. pala kimdeyse o şirket geç

16. Hocam pala zaten bizde .

17. NUTELLA78

NUTELLA78 User

5-2 haritasında istasyondan takas yapabilirsiniz. Ok işaretiolan yere tikliyorsuniz en ssağda.saygilar

18. 5-2 haritasında bulunan ortadaki takas istasyonundan takas edebilirsiniz.

19. Oraya 5-3 ten direk gidemeyiz değil mi ?

4-5 5-1 5-2 yine bu sıralama değil mi

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.