Öneri Palladium Happy Hour

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve __Kimene53__ tarafından 7 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Gelmeli mi ?

1. Evet

oy sayısı 14
    87,5%
  2. Hayır

oy sayısı 2
    12,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Palladium happy hour uridium happy hour'dan esinlenerek düşündüğüm bir şey.
    5-3 ü kalabalık ve daha eğlenceli bi hale getirebilir.
    x2 ve x3 katı olmak üzere her topladığımız palladium x2 saatinde 2 tane x3 saatinde 3 tane olarak toplanılacak.
    Aklıma geldi konu açmakta fayda var diye düşündüm iyi forumlar.

2. güzel fikir, bizim gibi 24 saat pala toplayanlar için çok faydalı olabilir ama üst yönetimin böyle birşey yapacagını zannetmiyorum

3. Yapmazlar ki yada parali yaparlar guzel bi fikir.Fakat daha palladium x-2 paketini yapmiyolar onu bekliyorum !! Katlayici varda palladium x-2 paketi niye yok
    Su forumda 2 yodlir destekledigim nadir konular var 1 isi palladium x-2 digeri de petlerin rengi siekete gore degissin tabiki 2 si de yapilmadi tek boldikleri beklemek beklemek belklemek..Su pet rengi konusu 300 evet 10 hayir oy aldi hala yapilmadi oran %97 gibi bisey..

4. WightPro

WightPro User

güzel +1
    3.5 tl katlayıcı gibi haftalık x2 alabiliriz

5. Bunun yerine arkadaşın dediği gibi Palladium X-2 Paketi yapmalılar...

6. güzel fikir +1

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.