Palladium Haritası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ***süper.falcon*** tarafından 8 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 5-3 De bir çok paladyum toplayan botları görüyorum bota bırakıyorlar acaba herhangi bir cezası felan varmı öğrenmek isterim

2. ateistkeci

ateistkeci User

GİŞ kurallarına göre yasak

3. emperyan

emperyan User

Oraya göre yasak. Darkorbit merkezine göre değil .
    Biliyorsunda elden bir şey gelmiyor...

necross ve goliat0 bunu beğendi.
  4. Banlanma yok yani :D

5. emperyan

emperyan User

Banlanma yok diyemem teşvik olur bu ama daha banlanan birinide görmedim yani :)

necross ve goliat0 bunu beğendi.
  6. bu insanlar 5-3 palaya bırakıyor ambarı dolana kadar devam ediyor öyle fulleniyor

7. emperyan

emperyan User

Reis sana şöyle diyim herkes bu konuyu konuşuyor otoların sorununu yani bi çözüm geleceğini zannetmiyorum ,salla gitsin yani

goliat0 bunu beğendi.
  8. .TC.

.TC. User

kardeşim N/A

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 May 2020
  9. ateistkeci

ateistkeci User

Banlamalar merkez ekibin elinde ve geçmişte yaptıklarını gördük yine olacaktır ama ne zaman ve nasıl olacağını bilmiyoruz

Ansızın bir gece yapılacaktır banlama :)

OLD_Darko-92BİT bunu beğendi.
  10. Onlar bot kullanıyorya bende bot kullandıkları için petlerini kesiyorum ceza olarak

11. emperyan

emperyan User

N/A

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 May 2020
    goliat0 bunu beğendi.
  12. geçmişte bot kullanıpta ban yiyen birini görmüştüm hemde sadece 1 kere kullanmıştı
    (belki de başka sebepten de olabilir çalınma falan)

13. ateistkeci

ateistkeci User

Eskiden de bot kullananlar gelir kaynaklarıydı sonra büyük bir banlama ve haritalar bomboş :)

14. Yasak , şuan rahat rahat dolaştıklarına bakma hiç belli olmaz anında bir ban dalgası gelir . Kesinlikle kullanmanı önermem , zaten oyun dediğin kendin oynarken eğlenceli olan bir şey değil mi ? Dürüst / hilesiz bir oyuncu olarak devam et , bizim gibi ^^

ateistkeci bunu beğendi.
  15. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Her türlü bot ve 3.parti uygulama kullanımı kurallar gereğince yasaklanmıştır.

Bota teşvik edici mesajlarınızdan ve haksız ithamlarınızdan dolayı hesaplarınıza gerekli cezai işlem uygulanmıştır. Lütfen tekrarından sakınınız.

İyi forumlar dilerim.

ateistkeci bunu beğendi.
  16. D4Y1*

D4Y1* User

ben hepsini toptan kesiyorum x1 le toptan...................
    bu arada gemi kesme görevleri de zahmetsizce bitti hemde elit harcamadan ;)

17. goliat0

goliat0 User

MODERATOR tamamen saçmalamışsın adam en başından belirtmiş teşvik olmasın diye ama sen direk ceza vermişsin bazen size laf ediyorlar ya hani hakediyorsunuz şimdi banada ceza atarsın...

Adam özellikle belirtmiş haberin olsun...

18. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

"Hak ettiğimiz" bir durum yok. En başta üyemiz bunun suç olabileceğinden bahsetmiş ardından bu suçu işlemiş ve bota teşvik edici cümleler kurmuş.

Bu tıpkı şey gibi, birisi gelip burada "size küfür etmem yasak ama" dese ardından küfür etse, ceza alması gerekmez mi?

Yan hesap kullanımı yasaklandığından bu hesabınıza da gerekli cezai işlemi uygulamış bulunuyorum.

Ayrıca, forum içerisinde art arda mesaj yazmak da kurallar gereği yasaklanmıştır. Mesajlarınızı birleştiriyorum lütfen tekrarından sakınınız.

İyi forumlar dilerim.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 May 2020
  19. burkimab

burkimab User

MERHABA
    moderatör bey burda haksızsınız
    SAYENİZDE iyi forumlar mümkün olmuyor.

20. Sayın admin beyi çok haklı buluyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.