Palladium İçin Çok Gerekli !!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ƒεηεявahçεм●1907™ tarafından 2 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle merhaba ben tr5de oynuyorum..
    Hepimizin bildiği gibi palladium gayet guzel bır kasılma yolu fakat bunu her oyuncu boyle dusunemıyor.
    Mıllet palladıumu ortak harıta olarak deılde bır pvp harıtası (4-4 gibi) gibi goruyor bunun sonucunda dıer oyunculara pala toplatmıyor sadece bu da deıl palladıumu rahat toplamak ıcın sperhead vengeance gıbı hızlı gemıler kullanıyoruz fakat pesınıze bı yaratık takıldımı ya kesceksınız yada pala bulutunde beş tur atacaksınız başka yolu yok eger buluttan cıkarsanız pet de toplayamıyor..
    Ancak bunların hepsinin olmaması ıcın ben pala bulutlarına portal etrafında oldugu gıbı 'saldırıya korumalı bolge' koyulmasını ıstyorum sımdı bu seferde bota bırakanlar vs. olur dıyeceksınız.
    O zaman o koskoca bıgpoınt sırketı 3-5 kısının basıt bot programlarını da kapatsın/engellesin eger sızde benım gıbı dusunuyorsanız desteklerınızı beklerım ıyı oyunlar..

BlackGhost™ bunu beğendi.
  2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba ,

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.Lütfen konu açarken daha dikkatli olunuz.

İyi forumlar.

3. nereye tasındı ??

4. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Ben katılmıyorum öncelikle 5-3 de adam öldürme görevleri var ve emin ol 500 lü 750 li goliath kesme görevlerine başlayınca hiç bir fırsatı kaçırmayıp sende palada adam kesersin.

BlackGhost™ ve hayat_terk_06 bunu beğendi.
  5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba ,

Konunuz 'Güncelleme ve Fikir Havuzun' bölümüne taşınmıştır.

İyi forumlar

6. Bencede olaylara hep kendi açınızdan bakmayın bizde güçsüzken palada illallah ediyorduk fakat sabır ettik güçlendik bende tr5 oyuncusuyum ve canım sıkıldıkca düşman kesme görevlerimi 5-3 de yapıyorum ..

BlackGhost™ ve .-ProzeN-. bunu beğendi.
  7. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Ben de önceden palada adam kesmeye karşıydım şimdi kesebileceğim güçteki kimseyi bırakmıyorum palada.

8. Tamam orası oyle benımde gorevlerım cok palda adam kesme o gorevler deıstırılebılır veya adamları pala dısında keserız cok da zor deıl mıllet ıllakı cıkcak o paladan. :)

9. Misal 200 citadel görevi var 1 aydır 2 tane kesemedim diyorum ki palada vardır gideyim gitmişken önüme geleni temizliyorum citadele denk gelmeyince :)

10. Bu değil ama mutlaka bir çözüm getirilmeli , kesilme için değil veledlik yapanlar için (Hakan anlıyorsun dimi)

Şu şekilde olmasına ne dersiniz ,

Palladium haritasının 4/1 neredeyse sisli bölge.Sisli bölgenin 4/1 'i Saldırıya korumalı bölge olsun ama şöyle olsun ,

Sadece NPC'ler için korumalı bölge , düşman oyuncular geldiğinde bizi o korumalı bölgede kesebilsinler.(korumalı bölge sisli bölgenin 4/1 ' i)

Baskına gidenler istediğini keser artık.

Düşüncelerinizi alabilir miyim , ''Lütfen''

Not : Eğer ''o zaman herkes oraya gidecek'' derseniz oraya girenlerin sayısının bir sınırı olabilir.

Ve dostlar için korumalı bölge de olabilir o 4/1'lik bölge...

11. PALADIUMDA RAHAT PALA TOPLAMANIZ İÇİN 3 SEVİYE HAMMADDE TOPLAYICI 11 TANE 3 SEVİYE RADAR 1 TANE 3 SEVİYE YAKIT TASARRUF YAZILIM MODÜLÜ KULLANMANIZ GEREKIYOR.AYRICA PET E LAZER VE KALKAN TAKMAMANIZ GEREKIYOR BU SİTEMDE PET BİKERE KAÇTIMI EN AZ 25 DAKKA YANINIZA GELMEZ SPERHEAD GEMISIDE KULLANIRSANIZ HIZI KATLANIR BOŞA KUREK ÇEKMESINIZ

12. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Forum kuralları gereğince büyük harfle yazmak bağırmak manasına geldiğinden dolayı yasaktır.

İyi Forumlar

13. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.