PALLADİUM İÇİN ÖLDÜR... ETKİNLİK

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve UZAYDAKİ_ADAM tarafından 27 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

PALLADİUM İÇİN ÖLDÜR OLSUNMU ?

1. Evet Olabilir.

70,0%
  2. Hayır beğenmedim.

oy sayısı 0
    0,0%
  3. Geliştirmelisin.

30,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hikaye:
    Merhaba uzay pilotları dünya şirketi palladium deposunu yağmaladı ve bütün palladiumları ele geçirdi hadi hızlı ol ve çabuk palladium deposuna destek gönder mars ve venüs şirketleri birlik olarak dünyaya saldırır fakat dünya üs'sü ele geçirdiği için kolay pes etmeyecektir, dünya şirketinin avantajları vardır çünkü korsanlarda onlarladır ve dünyanını işi daha kolaydır.

Amaç:
    Vru ve Mmo dünyanın yağmaladığı üsse gider mesela dünya olmak zorunda değil etkinlik yılda 1 defa yapılır ve kura'yı kazanan şirket üs'sü alır.Üs'sü alan şirket avantajlıdır.Vruda üs'sü alabilir hiç farketmez evet konuya dönelim birleşen şirketler üs'se saldırır ve önce korsanları kesmelidirler korsanları kesmeden üs'se saldıramazlar merkez üs çok dayanıklıdır ateş etmez fakat darbe puanı 1 milyardır ( 1.000.000.000 ) kalkanı yoktur.Ödül vermez ( çünkü onu kesebilirsek etkinlik ödülü güzeldir ) korsanlar farklı yaratıklardır yani annihilator sabotourle birleşmiştir ve annihilator yavaşlatıcı top atabilir.

Ödüller:
    Kazanan şirket üyelerine 5bin uridium.
    Etkinliğe katılan şirket üyelerine 25 bin uridium
    Etkinlikte 1. olan şirket üyesine 250bin uridium
    Etkinlikte 2. olan şirket üyesine 100bin uridium

Etkinlikte 3. olan şirket üyesine 50bin uridium
    Tabi her şirket için farklı, evet sürpriz burada palladium için öldür dedik merak etmeyin unutmadım :) kazanan şirket 1 ay boyunca 5-3te bir palladium alır fakat 3 katı olarak geçer mesela Hammade palladiumdan 3 tane aldın tane başı yani 3 katı :)
    Not:Hiç düşünmedim bunu yazarken bir şey eksik yazmış olabilirim ya da saçmalamış olabilirim bilemiyorum ilk defa böyle bi konu açtım resimle destekleyemedim kusura bakmayın bir dahaki fikrimde resimle desteklicem.

2. ödülleri biraz fazla olmuş gibi ama iyi yinede :)

3. sağol :) ödüllerin hangisini beğenmedin bakayımda bi :)

4. mesela etkinliğe katılan üyelere 25bin uridium birisi katılır hiçbirşey yapmaz ama onlar kazanırsa bedavadan 25bin uri gibi ? şimdi şuda aklıma geldi :D kazanan 3katı palladium alıyorya herkes kazanan şirketin tarafına geçer gibi geliyor bana :D

5. 2. dediğin söz konusu olamaz şirket değiştirme işi sistem belirliyo yani faydalanamazlar bide 1. dediğin olabilir :) diğer üyelerin yorumlarınıda bekliyim. ama haklısın

bi çözüm buldum 1. dediğine karşı etkinliğe katılan herkes verdiği hasar ve destek kadar uri tp falan alır.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Nisan 2014
  6. bu kısmının yerine mesela normal etkinlikler gibi kazanan şirkete 1hafta boyunca daha fazla tp şp gibi yani ama diğer kısımları güzel tabi böyle bir şeyi yapmazlar gibi
    beğenilmediğinden değilde yani zor gibi :D

7. :D neden olmasın ki yani yaparlar bence :)

8. mesela kurayı kazanan şirkete korsanlar saldırmayacakmı ?

benden başka kimse yorum yazmamış :D

UZAYDAKİ_ADAM bunu beğendi.
  9. aynen onlar korsanlarla bir olucak :)
    kimse yazmıyomu ya :D

10. _DODGE_

_DODGE_ User

Başlık benim konun ki ne benzemiş

Bkz: seprom icin öldür

Telif hakkı :) konunu kapatıracam

Desem yalan olur :) surat ifadeni görmek isterdim... :)

UZAYDAKİ_ADAM bunu beğendi.
  11. _DODGE_ NOT'a eklicektim senin konunu okuyarak getirdim aklıma teşekkür edicektim unutmuşum :) surat ifademi görme bence korktum tabi :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.