Destek Palladium Kasılma mı? Yoksa Hiçbiri mi?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve SELOCAN tarafından 8 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. SELOCAN

SELOCAN User

gg enerjisi için yaratık kesip uri kasayım dedim yada çok sıkıcı olan pala toplayıp öyle yapayım ama her iki seçenekte botlardan geçilmiyo sabah 4 kristalon görevi için 10 dk yaratk aradım neyse zar zor buldum hadi ordan gidip pala toplayım dedim orası da full bot dolu ve her nasılsa gemiler benden sonra geliyo ama benden önce topluyor internet falanda hızlı öyle bağlantı hızıyla ilgili birşey de değil velhasıl kelam ordada anca 1000 tane topladım baktım olmuyor oyundan çıktım işte burda da hiçbirimi devreye giriyor napalım botlara engel olmayalım oyunu bırakalımmı nedersiniz biz yani botsuz oynayanlar daha ne kadar bekliyeceğiz.bp giş kurallarında dediği gibi neden banlamıyor bunları banlarsa oyuncu kalmıyacağı içinmi katlayıcı vip alınmayacağı içinmi botsuz yeniden fullenmenin zor olacağı içi sunucular boşalcak diyemi banlamıyor artık buna bir dur demenin zamanı gelmedimi.

2. Yani evet. Oyunda büyük bir bot banlama dalgası gelene kadar oyunu da bırakmak bir seçenek.

ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  3. ateistkeci

ateistkeci User

Ben günlük olarak 1500-3000 arası palladium ve 10k kadar Uridium kasarak hafta sonları zeta açıyorum, fazlasıyla kolay oluyor bu şekilde sana önerim de böyle yapman olacaktır zaten 8k uridium günlük görevlerden geliyor üzerine de biraz yaratık kesince gerisi kendiliğinden halloluyor

Quenn bunu beğendi.
  4. SELOCAN

SELOCAN User

aynen kardeşim bende dedğin gibi yapıyorum ama inan ki şu botlardan fırsat gelmiyor ha olmuyormu oluyor ama onların böyle rahat ve hızlı kasılmaları yaptıklarının yanlarına kar kalması ne bileyim yaratık ararken bunları düşünüyorum oyunu kapatıp bidaha açasım gelmiyor.

5. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Arkadaşlarımızında dediği gibi Galaksi Enerjisi kasmak için Palladium toplayabilir. PvP haritalarında avantaj kutuları toplayarakta karlı bir yol izleyebilirsiniz. Oyun içerisindeki banlamalar merkez sistem tarafından yapıldığından, yapabileceğimiz pek bir şey yok fakat dediğiniz gibi biz de gerekli cezai işlemlerin uygulanması için bıkmadan usanmadan haftalık raporlarımıza bu şikayetlerinizi yazıyoruz. O yüzden siz de bizim gibi sabırla ceza almalarını bekleyebilirsiniz er ya da geç işlem yapılacaktır.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Ocak 2020
    Minerva bunu beğendi.
  6. Pete 3.seviye hammadde toplayıcı ve radar dizersen baya uzaklara gıdıp pala topladığını görüceksin kamu alıp ara sıra gırıp sağ sol yaparsan citadel dizip günde 1 depo toplaman 500gg demek haftada 5 depo yaparsan boş vakitlerinde yaratık kesersen ve o gglerı x2 günde zeta dönerek değerlendirirsen baya gelişebiliceğini düşünüyorum.

7. Yıllar yıllaaaar önce arkideşle ben citadeli bırakırdık uyumaya giderdik sabah gelirdik ambarımız dolu hiç patlamamışız, böyle ortamımız vardı :D

8. Bota mı bırakıyordunuz anlamadım?

9. Bırakırdık diyince sahiden aklına gelen bu mu oldu cidden öyleyse şaşırdım. Grubumuz vardı afk bırakırdık tüm gece pet toplardı ki o zamanlar kalkanda gidiyordu palladiumda ama gruptaki aktif oyuncular bize sıkan yaratıkları keserdi işte böyle ortamımız vardı :)

10. Pete bıraksanız bile oyunda bir süre hiç hareket yapmazsanız bağlantı kopar ama?

11. İşte palladiumda kalkanın sürekli azaldığı için yani oradaki o özellikten ötürü bağlantın gitmiyordu

12. Tamam ben yanlış anlamışım o zaman kusura bakmayın :D