Palladium kasmak için taktik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -BabalarÖlmez- tarafından 15 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar belkide bu konuyu bir çok kez açmışlardır fakat bi daha açmak yanlışsa şimdiden kusuruma bakmayın. Arkadaşlar canavarlar , adamlar saldırmadan nasıl palladium toplayabilirim kamufleli bi şekilde yardımcı olursanız çok sevinirim veya en hızlı galaksi kapısı enerjisi nereden bulabilirim bunu söylerseniz çok sevinirim cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

Not: palladiumu 2 tane 2 tane toplamak gibi birşey varmı argede veya pet protokolunde

Son düzenlenen: 15 Kasım 2015
  2. Paladyumu bildiğim kadarıyla tek tek topluyorsun katlayıcı ona etki etmiyor eğer ediyorsa (bilmiyorum) arkadaşlar söyler zaten . pvp haritalarında kamufileli kutu topla pet ile zaten bol bol enerji cıkaracaksın. Paladyum usandırdıysa böyle bir taktik izle . benide paladyumda kesiyorlardı :) canavarlardan kaçıyordum (katlayıcı al kutuların verdiği ödüller coşar )

3. Tom_Cat

Tom_Cat User

kamufle ile pete toplatmanı tavsiye etmem.rütbe durumunu bilmiyorum ama en iyisi haritaya hakim şirkete geçmek.

4. Merhabalar;

Öncelikle kamufle alıp mavi bölge sınırlarında kamufleniz açılmadan petinizdeki hammadde toplayıcı ile paladium toplayabilirsiniz.Petinizin gittiği alanı genişletmek için radar protokolü almalısınız.
    Malesef palaidumu arttırıcı bir özellik yok tek tek toplayabiliyoruz:).

İyi forumlar.

5. Ben uzun zamandır paladayım
    Petim bu sekilde topluyor
    7tane radar 3. Seviye hammade toplayıcı 3 seviye kurtarma protokolu ne is dersen boşta kalmasın diye koydum bu sekilde baya uzaktan topluyor

6. boşta kalmasın diye koyduğun şeyler pette extra yakıt harcatıyor

7. Gunde zaten 2 depo yakıt bitiyor

8. işte o koyduğun kurtarılan mal protokollerini ve sana lazım olmayan modülleri çıkarırsan günlük 1.5 depo yakıt harcıcak

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.