Palladium Kastırmıyolar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve crux20 tarafından 3 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Palladium bölgesine koruma gelsin mi ?

1. Evet gelsin sadece güçlü gemiler topluyor haksızlık oluyor.

oy sayısı 7
    70,0%
  2. Hayır gelmesin kardeşim ben kimseyi sokmam palladiumu kendim toplarım sadece

oy sayısı 3
    30,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. crux20

crux20 User

mmoluyum elit goliyim ama kastırmıyolar.direk patlatıveriyolar full+full kişiler.şu palladiumun olduğu yerlere koruma gelse ? saldırıya korumalı bölge olsa.çünkü çok büyük haksızlık oluyor.adam bizi kesiyor toplamaya devam ediyor 2 3 kişiyle muhabbet ettim günde 700 gg enerjisi kasıyolarmış.ee nerede adalet ? adamlar neredeyse hergün 1 kapı yapıcaklar.bence palladiumun olduğu bölge saldırıya korumalı olsun.benim gemim orta değerde birşey full iris full lf3 kalkan hız falan.benden daha kötü gemisi olanlarda gitmek istiyor palaya daha iyilerde ama gidemiyoruz işte.adamlar klancak geliyor kendileri topluyor gelen olursa hemen patlatıyolar.ne zaman gitsem aynı adamlar duruyor orada.çok büyük haksızlık var.adamın gemisi iyi diye kimseyi sokmuyor oraya topluyor palaları. bu konuya ne kadar ilgi verilir ilgi verilse bile oyun yetkileleri bir el atarmı bilmem ama yinede anket açayım.

2. bunu saten yapmıslardı bosuna ugrasma yapmıyorlar :\

3. Konuyu güncelleme ve fikir havuzuna açsaydın daha iyi olurduda çok konu açıldı bunla ilgili bence gerek yok korumaya

4. Tek çare şirket değişmek eğer mmo yu palaya sokmuyolarla seni kesenlerin şirketine geçeceksin.

5. Ne alaka her şirket kesim yapar

6. Sadece belirli bir klanın palaya sokmadığını belitmiş ''ne zaman gitsem aynı adamlar duruyor orada''

7. Olabilir de şirket değişmek çözüm değil onu diyorum biri biter biri başlar..

8. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İlk olarak konunuz yanlış yerde.Uygun bölüme taşıyorum.

İkinci olarak daha önceden böyle konular açıldı.Konu açmadan önce daha önceden açılmış mı diye bakmalısınız :)

Konuyu kilitliyorum önceki konulara destek veriniz lütfen.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.