Palladium Mantığı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HerrMustang tarafından 22 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Biri bana şu mantığı açıklayabilir mi ?

Palladium topluyorsun, oyuna yeni başlamışsın ve kapı yapıp kendini geliştirmeye çalışıyorsun.
    Senden güçlü birisi gelip seni kesiyor, palladium toplamaya devam ediyor, kapı yapıp daha da güçleniyor. Böylelikle güçlü daha güçleniyor, güçsüz aynı şekilde kalmaya devam ediyor. Nasıl bir mantıktır bu ? -.-

Spinaci bunu beğendi.
  2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Ne yazık ki, bu durum oyunun bir parçası ve buna karışamıyoruz. Yaşadığınız durum gerçekten can sıkıcı oluğunu kabul ediyorum. Oyun chatinden bu durumu için diğer üyelerden yazdım isteyin, size yardım edeceklerdir.

İyi forumlar.

3. DRONES

DRONES User

Palladium toplayacağına pvp haritasında kutu topla daha fazla kar edersin :D

4. Katlayıcı yoksa pala burun farkıyla daha karlı :D

5. (GAKGOM)

(GAKGOM) User

herşeyin bir yolu yorda mı var :D

6. xxkubixx

xxkubixx User

bu olay ile ilgili aklımda bi fikir var fikir bölümüne konu açıcam yakında.

7. DRONES

DRONES User

Yardımcı program olmadığı sürece pvpde elle toplarsanız petsiz geminizle katlayıcısız daha karlı olduğunu söylemeliyim.
    Pek etkili olacağını zannetmiyorum fikir havuzunda ki konuların büyük çoğunluğu dikkate alınmamakta :/ Klana katılmanızı tavsiye ederim

8. Ben yavaş topluyorum demekki benim yaptığım denemede palada daha karlı çıkmıştım.

9. kısa ve net cevap verim kardeş onlar söyleyemez ben söylerim uridium alıcaksın başka yol yok

10. DRONES

DRONES User

Bu hezeyan ve serzenişleri daha önce yapmış birisi olarak uridium almadığımı ve full + full olduğumu bunu ise klanımız ile beraberce low cubi 4-5 karantina x7 grupları saatlik klanca pvpde kutu toplama ile yaptık yeni başlayan bir çok arkadaşımızıda fulledik ama uridium çekmedik ama vip katlayıcı çekmedik desek yalan olur çünkü uridium paketleri gelişmek için malesef yetersiz. Deneyenlerimiz olmadı değil ünal diye bir arkadaşımız vardı 1 hafta olmuştu başlayalı kampanya vardı bir ara 1m uri civarında %80 indirimli onu çekmişti garibim gelişemedi malesef. Yine klan desteğiyle fullemiştik. oyunda en büyük güç toplulukta tek olanı ham yapıyorlar.

Soğuma olayı var oyunda o olursa pala tabi ki daha karlı oluyor o süreçte yazmamışım yukarıda.

.Paradoks. bunu beğendi.
  11. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Kütfen ard arda mesaj yamzayınız. Mesajlarınızı birleştirdim. Tekrari halinde ceza uygulanabilir.

İyi forumlar.

DRONES bunu beğendi.
  12. DRONES

DRONES User

fark ettim fakat işim olduğu için düzeltme yapamadım teşekkürler.

.Paradoks. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.