Palladium Modülü Ve Palladium Ticaret Modülü ÇIıkarılsın.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve floppy43 tarafından 10 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

PalladiumModülü Ve Palladium Ticaret Modülü Çıkarılsın Diyenler Oylamaya Katlsın

Anketin kapanma tarihi 17 Nisan 2016.
  1. (Evet) Palladium Modülü ve Palladium Ticaret Modülü "Kesinlikle Çıkarılsın".

oy sayısı 32
    78,0%
  2. (Hayır) Palladium Modülü ve Palladium Ticaret Modülü Çıkarılmasın.

oy sayısı 9
    22,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. floppy43

floppy43 User

Merhaba Saygı Değer Oyun Kurucuları ve Saygı Değer Adminler . Oyun ile ilgili bir düşüncem var. Bu düşüncemi daha öncede yazıp yollamıştım.
    Palladium konusunda yeni bir kolaylık aklıma geldi. Bundan sonra palladiumları tek tek elle
    toplayacağımıza şöyle birşey yapsak çok daha iyi olur diye düşünüyorum.
    Örneğin; Yeni bir Pet modülü çıkarın ve o Yeni Pet modülünün fiyatı 5.000.000
    (milyon) Uridium olsun veya fiyatı sizlerde belirleyebilirsiniz. Yeni pet
    modülünün özelliği şu olsun tek tek elle palladium toplayacağımıza o yeni çıkacak
    olan pet modülü anında palladiumları tek tek değilde HEMEN toplama yani HEMEN
    DEPOYU doldurma özelliği olsun. Bu özellik ambar kapasitesine göre süreli olarak
    beklesin yani diyelim ki gemi ambarı 5.000 ise 5 dakikada bir pet modülü beklesin
    ve tekrardan aktif olsun. Ve birde Palladium Ticaret Modülü olsun onunda fiyatı
    5.000.000 (milyon) uri olsun yada sizlerde belirleyebilirsiniz fiyatını HER YERDE palladium satabilelim. Umarım bu konuda bana dönüş yaparsınız. Saygılarımla...
    KEŞKE Anketteki herşeyi yapsanız yada daha fazla geliştirseniz. Benim bi kaç sıkıntım var sadece ilki palladium modülü ve palladium ticaret modülü diğeri ise şu SEPROM işini bi halletseniz çok iyi olacak sepromu ADET ATIŞ işinden çıkarsanızda DAKİKA İŞİNE çevirseniz 1 tane seprom 10 dakika değilde 5 DAKİKA süre versin yani 1 tane seprom LAZERLERE attığımız zaman 5 dakika süresi olsun ne kadar çok atarsak o kadar çok süresi artsın. Birde 9.079 tane seprom üretiyor skylab bu çok az bu üretimi 90.000 e çıkarın. Umarım bu söylediklerimi dikkate alırsınız Tekrardan saygılarımla....

2. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Öncelikle;

VIII. Konu başlığı ve ileti içeriğinin tamamı büyük harflerle, renkli ve kalın yazılmamalıdır. İleti sayısını arttırma amacı ile konulara art arda ileti yazılamaz. Bu kuralın ihlalinde;
    * Gerekli konu başlığı ve/veya ileti düzenlenir, üye uyarılır.
    * Üye aynı şekilde devam ediyorsa 7 gün ila 15 gün arasında uzaklaştırma cezası alır.

Gerekli Düzenlemeyi yapınız.

Konunuzu Fikir Havuzu ve Güncelleme Bölümüne açıp Anket Ekleyerek kendinize destek bulabiirdiniz.

Ben konunuzu Fikir Havuzu Ve Güncelleme Bölümüne Taşıyorum Anket ekleyiniz.

Bilmiyorsanız yardım edebiliriz.

iyi forumlar.

3. floppy43

floppy43 User

Yardım ederseniz sevinirim Saygılarımla...

0BLIVI0N bunu beğendi.
  4. neden yenisi çıksınki pet ticaret modülü bu görevi görmeli adı üstünde ticaret modülü..

5. floppy43

floppy43 User

dediğiniz şeyde güzel buda olabilir güzel bir fikir :D

6. xxl-vega

xxl-vega User

Böyle bir şey dehşetle olmamalı. Neden? İnsanlar gelip hemen gg kasacak. 5 milyon uridium ***** ile kasan bir sürü oyuncu var. Veya bot demeyelim, normal bir oyuncudan örnek verirsek 5 milyona bu modülü aldıktan sonra 5 dakikada 1 çok yüksek rakamlarda gg kasar. Bu da demek oluyor ki bitmeyen x4 lazeri -_- Ayrıca bırakın da gg'leri 5-2 de dönüştürelim. Evet, bu benim için de çok meşakatli ama yapacak bişey yok. Bu saatten sonra oyun güçlüler için kolaylaşmamalı.

Konuda desteklediğim tek kısım sepromun dakikalı olması. Ama her seprom için 5 dakika verilmesi aşırı derecede saçma olur. Yoksa insanlar gemisine hep seprom atıp lazerlini geliştirir ve bu bitmeyen geliştirilmiş lazer atışı demek. Her 5 seprom için 1 dakika veya her 3 seprom için 1 dakika olabilir bu rakam. Depo olayına gelirsek 9000 olması gayet iyi bence. Yoksa 300k hasar yemekten başını kaldıramazsın. Sonuçta her oyuncu güçlü değil.

Kısacası oyunu kolaylaştırmayın, güçlendirin. Zaten oyunda dengesizlik varken sizler de böyle armut piş ağzıma düş taleplerinde bulunmayın bence.

7. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Forumda bot şikayetleri edilebilir fakat isimleri şudur-budur falanca kişi kullanıyor demek kurallara aykırıdır ceza alabilirsiniz,lütfen dikkatli olunuz.

Keyifli forumlar.

8. xxl-vega

xxl-vega User

Öyle bir şey demedim zaten. Bariz oyuncu ismi vermedim, genelleme yaptım. "Botçular"

9. floppy43

floppy43 User

Herkes dünyayı korumak istiyor fakat kimse değişmesini istemiyor. Herkes oyunu korumak istiyor fakat kimse oyunun değişmesini istemiyor sizin yaklaşımınızda yanı bu şekilde bence benim fikrim gayet güzel bir fikir diye düşünüyorum. Diyelim ki 5.000.000 (milyon) uri değil de Normal Gerçek Parayla satılsın o zaman ne dersiniz ?

Diyelim ki paralıyıda kabul etmediniz o zaman herkese Eşit ve Adaletli olsun diye Skylab ın kendisi Palladium üretsin ne dersin ? O zaman herkese eşit olur bu öyle değill mi ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Nisan 2016
  10. xxl-vega

xxl-vega User

Hiçbir şekilde değiştirilmesin, bu şekilde iyi. Evet oyunun eksik kısımları var ama bu fikir bana gereksiz geldi ve oyunun dengesizliğini daha da ileri boyutlara taşır. Bak bi hesap yapalım.
    5000 deposu olan birini ele alırsan:
    60/5=12 (1 saatte paladium-gg takas sayısı)
    5000/15=333 (tek seferlik gg sayısı)
    300x12=3600 gg SAATTE.
    Bak saatte 3600 gg çok korkunç bir rakam. Böyle bir şey olursa oyun mahvolur.
    2. si skylab bence paladium üretmemeli. Bırakın herkes kendisi toplamaya çalışsın. Toplayamayanlar da kutu toplasın. Hem kutu daha avantajlı.

11. floppy43

floppy43 User

Muhakkak kim ne derse desin mutlaka bir değişikliğe gidilicektir. İsterseniz kabullenin isterseniz kabullenmeyin.

Ayrıca oyunda zaten yeteri kadar dengesizlik ve eşitsizlik var öyle değil mi ? haksızsam deyinki haksızsınız ? Benim dediğim yöntem yani 2 seçenekten biiri ya palladium modülü yada skylabın kendisi üretmek zorundadır. Herkese Adil ve Eşit bir yaklaşım olması için.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Nisan 2016
  12. Elbetteki oyunda dengesizlik ve eşitsizlik var bu sadece darkorbite ait değil suanda internet veri tabanlı hemen hemen her oyunda bu drum var ztn suçu sadece darkorbite atma darkorbit ailesi ztn elinden gelen herseyi yapıyor

sklaybın palladium üretmesi cok mantıklı gelmiyor bana açıkçası palladium modulu de olmaz cunku haritadaki palladium oyuncu sayısına ve oyuncuların palladium toplamasıyla doğru orantılıdır yani ne kadar oyuncu o kadar çok paladium ne kadar az oyuncu o kadar az palladium normal ticaret modulune palladium takası eklenebilir bak bu mantıklı Ama benim tavsiyem gemin güçsüz bile olsa boyle şeylerle ugrasacagına otomatik toplayıcı 3 al katlayıcı cek yavas yavas pet prtokollerinide alırsın ztn gerisi kısa surede gelir bu kadar hesap yapıp başını hiç agrıtma bence kutu hem daha avantajlı hemde daha rahat palladium a oranla daha da kazançlı bunu da bil ;):):):D:D:D

13. xxl-vega

xxl-vega User

Arkadaşım senin dediğine göre yenilik getirecek değiller. Herkese adil ve eşit bir yaklaşım diye bir şey yok. Toplayabilen pala topluyor toplayamayan veya tercih etmeyen kutu topluyor. Anlayın artık oyunda "güçlü olmak için güçsüzü ezeceksin" kuralı geçerli. Emin ol böyle bir değişikliğe gidilmeyecek.

14. Kimse yarabbi Dünyayı benden kurtar demiyor nedense_??:)Bir rahat durun dünyayı kurtarmayı bırakıp kendimizi kurtarmaya bakalım... O kadar çok yenilik ve değişiklik istendiki Oyun bu hale geldi . Çoğu eski oyuncular oyunun ilk halini arıyor . Bazı şeyleri Kurtarmamak lazım :) Her gelen yenilik ve geliştirmeler daha fazla şikayetlere sebeb oluyor Biraz yeniliklere ara vermek lazım İnsan oğlunun gözü doymaz Bakın Satranca veya Tavla ya yenilik geliyormu ama asırlardır herkes tarafından severek oynanılıyor . Oyunu oyun tadında bırakmak lazım

Son düzenlenen: 11 Nisan 2016
  15. Bence tatil günlerinde sistemde neden kasma veya lag oluyor onu ayarlamaya çalışın siz sonra söyleriz size neler istediğimizi ve bence
    petlere roket ve roketatar takılsın böylece daha zevkli ve eğlenceli olabileceğini düşünüyorum yinede tercih sizin bu arada skylabım fullendi
    benim onun için tek sıkıntım arkadaşımızın dediği gibi ama şunu şöyle yapsak alışverişe paladium modülü ticaret modülüne benzer ondan
    olursa daha iyi olur
    birde artık lf4 lazer topunun yerini alacak başka lazer topu koymanın vakti geldi çift vuruşlu daha hızlı daha elverişli uygun fiyatta olucak (lf5) lazer topunu çıkarsanız daha iyi olucak birde bikere dediğiniz 3D oyun motoru 3D değil 2.5 boyutlu yapmışsınız battlestar galactica'daki gibi olsa daha iyi olmazmıydı sizce ana gemi yeni roketler kalkanlar cephaneler

NEYSE BENDEN BUKADAR SİZLERE HAYIR AKŞAMLAR İNŞALLAH BU SÖYLEDİKLERİMİ BİR ARA DÜŞÜNÜRSÜNÜZ....

16. xxl-vega

xxl-vega User

oyun daha 2,5 boyutu kaldıramıyor battlestardaki gibi 3d yi mi kaldıracak :D

17. floppy43

floppy43 User

şu ankette hayır diyenleri anlayabilmiş değilim kolaylık istiyoruz da yaranamıyoruz.

18. evet kardeşim dediğin şey mantıklı en azından şu palladiumları tek tek elle toplamaktan kurtuluruz eğer dediğin şey olursa inşallah olur

19. floppy43

floppy43 User

inşallah kardeşim olur bizde zahmetten kurtuluruz en azından yeminle bıktım yaa tek tek elle palladium toplamaktan sadece bende değil diğer oyuncularda bezmiş resmen tek tek elle palladium toplamaktan

20. WolfWar

WolfWar User

Kardeşim fikrin gerçekten çok güzel iyi düşünmüşsün fakat böyle bir konu zaten vardı.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.