Palladıum mu kutu mu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _*LIFeIsGooD*_ tarafından 7 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar bir sorum olacak ben bilgisayar başında saatlerce palladıum toplamaktan çok sıkılıyorum sizce pete toplayıcı 3 alıp bir haritada bıraksam çarı kaç saatte kaç extra enerji toplar ? Ve sizce hangisi daha mantıklı ? görüşlerinizi bekliyorum.

2. tabutçu99

tabutçu99 User

hiç mantıklı deil bağlantı zeten 2 dk da gidiyor palada ıraksan daha i yi ama dı yorsan bende toplıcam ka tla yıcı al 3.50 ye kutu topla

3. katlayıcı paketinde galaxy enerjisi 2 tane mi gelicek kutuda

4. (Patiq)

(Patiq) User

4 1 4 2 4 3 de 3 enerji alırsın kutulardan dığer tum maplardan 2 olarka cıkar enerji ve peti toplattırırsan palladan daha ck zarar edersin pet ole ahım sahım toplamıyor ama elle ve petle toplarsan kutu palladan daha ıyı olur tabıkı cephane uri ve enerjı bakımından elle toplamıcam petın topladıgyla yetıneyım desen palla kadar enerjı toplamaz ama uri de kasıcagı ıcın urıyıde enerjıye cevırmen palladan daha ıyı olur

5. Katlayıcı paketini nasıl alabilirim 3.5 tl ye

6. aslan_bey

aslan_bey User

1.Anasayfadan Uridium bölümüne tıklıyosun
    2.Sonra orada Uridium Al var ona basıyosun
    3.Ardından yeni bir pencere çıkacak orada Preminium Abonelik var ona basacaksın
    4.Sonra orada Doubler Advantage Pack var Ona tıklayıp sepete ekle simgesi var ona basıyosun o 1 hafta içindir kaç hafta istiyosan o kadar bas
    5.Sonra ödemeye git de ardından ödeme tarzını seç ve hesabına katlayıcı paketini al Aldıktan sonra Güçlendiriciler kısmında %100 yazar yanında bi kutu olacaktır o gidene kadar katlayıcı avantaj paketine sahipsin demektir buda

7. teşekkür ederim sağolun

8. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar

9. ben katlayıcı aldım 4-1 de kutu topluyom aksamları 3 saat petle beraber 2 günde 6 saat topladım 40 bin uri 300 gg daha devam edıyorum...

tabutçu99 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.