Palladium mu Kutu mu?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Edrahil tarafından 16 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Edrahil

Edrahil User

Merhaba

Şuan da palladium toplamak ve kutu toplamak arasında kararsız kaldım ne önerirsiniz
    kutulardan 3 erli çıkıyor enerji .palladium da seri toplanıyor kutuların artısı katlayıcı olduğu için iyi urid veriyor ne önerirsiniz?

2. Merhaba ,

Benim tercihim katlayıcı ile birlikte hediye kutularından toplamanız,neden derseniz farklı haritaları gezerek toplama imkanı var.Paladium haritasında ise dar bir alan ve bir çok oyuncu bulunuyor.Yani kutu toplamaya göre daha riskli gibi görünüyor.Tabi ki son tercih sizin keyifli oyunlar.

İyi forumlar

Rehber bunu beğendi.
  3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

5-3 haritasında Paladyum topladığınız zamanlarda,yaratık görevlerini alıp,onlarıda yapabilirsiniz.

Modumuzun belirtmiş olduğu gibi,katlayıcı alarak ve Argelerinizi o yönde vererek,kutu toplamanızda avantajlıdır.

Keyifli Forumlar.

•*Sehzade*• bunu beğendi.
  4. Edrahil

Edrahil User

Youtube dan izlediğim bir videoda adama 10 12 11 boyle gg cikiyodu bir kutudan bu neyle alakali

5. ÖMER.E

ÖMER.E User

açıkça cevabı belli 15 tane palladium toplayıp 1 enerji alacağına 1 tane kutudan 5 gg al daha iyi değil mi bide buna ek olarak uridium cephane falanda alıyorsun kesinlkle kutu

6. Edrahil

Edrahil User

Evet kutu da tamamim ama sunu anlamadim adam 10 11 12 gg cikariyor bir kutudan bu nasil oluyor

7. en fazla 5 çıkar oda pete geminle 4 toplarsın

8. -Keskin-

-Keskin- User

Bir zamanlar etkinlik vardı.UBA nın etkinliğiydi galiba onda kutulardan 12 gg falan geliyordu katlayıcı ile.

9. Edrahil

Edrahil User

Tamam teşekkür ederim konu kilitlenebilir

10. Merhaba ,

Rica ederiz görevimiz.

İstek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.