Palladium ne kadar karlı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -Dark-Gunner- tarafından 18 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar palladium toplayarak günde ya da saatte ne kadar uri kasarım?kaç zeta yaparım?
    gemi;
    Goliath,8 iris,pet kamikaze 3 ,(hammadde toplayıcı 3 ü istersem alabilirim)24 lf3,13 Bo2..lf2 bo1 falan bissürü var
    bu bahsettiklerim dışında önemli bişeyim yok...tasarım aegis falan yok

2. tüm gün deli gibi toplarım sıkılmadan aynı anda pete de toplatırım diyorsan ve günlük 5 hangar çıkartırsan (golinin hangarını 4000 olarak yazdım tam hatırlamıyorum) 4000*5=20000 palladium eder. 20000/15=1333.33 gibi bir gg toplarsın sonrasında zeta açılır mı bilemem ama garanti gibi birşey olur ve çabuk fullenirsin

3. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Oynadığınız serverda kişi sayısına bağlı olarak değişir.Ama ben saatte en az petim ile beraber 1000-1200 adet paladyum toplayabiliyorum . Paladyum kasılarak uridium kazanılmaz gg karşılığı anlamında uri diyorsanız tamam ona lafım yok :) İki günde zeta açanlarda oluyor bir haftada açanlarda.Oynama sürenize bağlı olarak değişir.Ama size tavsiyem hammadde toplayıcı 3 alarak petinize bir miktarda radar protokolü almanız.Ardından pala toplamaya başlayabilirsiniz.Sizin için daha iyi olabilir.

İyi forumlar

4. Prophecy

Prophecy User

Palladium toplayarak uri kasma imkanı yoktur.Serverine göre ne kadar toplayabileceğin değişir.

5. senberk99

senberk99 User

Naptın aga :D 10saaat palla nasıl toplasın adam sıkılmadan :D

6. Ben GG'ye Uridyum harcama taraftarıyım. Paladyumda kesenler oluyor , savaşlar oluyor. Hem arada kaynar klanına kırmızıyı alırsın hem de sıkılırsın devamlı kesildiğin için. En iyisi VE GÜVENLİSİ uri harcamak. Çok değil günde 50.000 Uridyum harcasan 1 aydan kısa sürede Zeta biter diye düşünüyorum.

Aslında sana daha pratik bir çözüm önereceğim , PvP'de Katlayıcı ile kutu topla. Çok fazla GG enerjisi çıkıyor kutulardan 5 saat toplasan Paladyumdan elde edeceğin GG'nin aynısını elde edersin zaten.

Saygılar ...

LOONIE TUNES | Widowmaker

7. senberk99

senberk99 User

Bence de katlayıcı ile pvpde kutu çok mantıklı ben 20dkde deneme yapıyım dedim ben ve pet topladık 1800yakıt gitti 3600 uri geldi+27gg geldi çok iyi bi rakam saatte 10.800 uri oluyor.yakıta 1800 uri gitse saatte 9k uri +81gg ye geliyor bu süper .Ayrıca topaldıgınız urileri de bassanız gg olarak 70 uri=1gg olarak harika i rakam oluyor.

8. Prophecy

Prophecy User

beni niye alıntı aldın ?

9. senberk99

senberk99 User

:D özür dilerim yanlış oldu.

10. Prophecy

Prophecy User

neyse önemlideğil :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.