Öneri Palladium önerisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve floppy43 tarafından 6 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

1 Tane Palladium 1 Tane Galaksi Gates Enerjisi Yapsın / 5 Tane Palladium 1 Tane Galaksi Gates Yapsın

Anketin kapanma tarihi 13 Mart 2017.
  1. Evet: 1 Tane Palladium 1 Tane Galaksi Gates Enerjisi Yapsın

30,0%
  2. Evet: 5 Tane Palladium 1 Tane Galaksi Gates Enerjisi Yapsın

40,0%
  3. Evet: Her Şirketin Kendisine Ait Palladium Haritası olsun.

30,0%
  4. Hayır

30,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. floppy43

floppy43 User

Merhaba Saygı değer arkadaşlar, Palladium konusunda değişiklik yapılmasını ister misiniz ? Örneğin; 15 tane palladium 1 tane galaksi gates enerjisi yapmasın çünkü hem çok abartılı olmuş hemde çok can sıkıcı oluyor bu konuda 15 tane palladium 1 tane galaksi gates enerjisi yapmasın. 1 tane palladium 1 tane galaksi gates enerjisine denk gelsin yada 5 tane palladium 1 tane galaksi gates enerjisi yapsın ne dersiniz hem daha rahat ve daha kolay olur ve oyun daha zevkli olur birde her şirketin kendisine ait palladium haritası olsun.

2. Ee, herkes yapacak bu sefer, ne farketti ?

3. floppy43

floppy43 User

yaa varya kolaylık sağlamaya çalışıyoruz iyilik yapmaya çalışıyoruz da bu millete yaranamıyoruz gerçekten kitlesel olarak beyinlerinde sorunu var bu milletin niye sürekli herşeyi zora sürüklüyorlar ben anlayabilmiş değilim

4. güzel kardeşim, kolaylık yaptın da 1 palladium 1 saniyede toplanıyor. Hadi ben sallana sallana topladım 1 saatte 2000 palladium. Senin demenle bu 2000 gg oldu. Yani 200.000 Uridium. Günde çok rahat 2 milyon uri değerinde gg toplarım demek oluyor bu.
    Ne anladım bu işten, pvp server gibi herkes full elit, herkesde yığınla elit cephane olacak. Zevkli mi olacak ?

5. floppy43

floppy43 User

fakir fakir dolaşmaktan daha iyidir :D

6. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Bu anketinizin süresi bittiği için ve aynı konudan iki tane açtığınız için bu konu kilitlenip arşive kaldırılacaktır.

Konunuza buradan devam ediniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.