Palladium programı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Tauly__ tarafından 25 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Tauly__

Tauly__ User

Yaklaşık 20 kişi bu hileyi yapıyor.Bize haksızlık değil mi ? Sırf biraz gg yapabilelim diye saatlerce emeğimizle pala toplamaya çalışırken, bu hileciler citadellerini almış geceler boyu toplatıyor :D bunu videoya alıp supporta şikayet etsem beni dinlerler mi acaba çok merak ediyorum ?

2. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı kurallara uygun bir şekilde düzenledim.

Bot banlamaları tamamen Merkez Ekibin elindedir. Ülke takımlarının herhangi bir şekilde bot banlama yetkisi yoktur. Bizler bu konuyu sürekli olarak raporlarımıza eklemekteyiz, durum ile alakalı bir değişikilik olduğunda duyurusunu seve seve yapacağız.

İyi forumlar.

3. MERHABA
    allah billah aşkına şu oyunu neredeyse 11 yıldır oynuyorum şu bot kullananlara sinir oluyorum bizim emeğimizin haklarını onlar daha fazla alıyorlar şu bot taramasını en hızlı şekilde yapılmasını rica ediyorum oyunda yeteri kadar çar var daha ne bekliyorlar anlamadım

Tauly__ bunu beğendi.
  4. Tauly__

Tauly__ User

Size demedim zaten

5. Oyunda bot kullanım oranı yüzde 90 lara ulaşmış durumda bl gidiyoruz rinusk kasmak için botlardan yaratık tutamıyoruz paladyuma hiç gitmiyorum o kalabalıkta kanser olmamak için cubi desen görev yapamıyorsun botlar saniyesinde tutuyor diğer haritalar da aynı şekilde bot kaynıyor emeğiyle oynamaya çalışanlar ne yapsın şimdi ?

6. 5-2 ye git grup at millete çek elmasa onlar kessin sen kasıl ?