Palladium Rafinesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ľαzαяυѕ tarafından 10 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Çıksa iyi olmazmıydı?

1. Olur

oy sayısı 5
    35,7%
  2. Olmaz

oy sayısı 9
    64,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Facebook da bir yerde görmüştüm palladium rafineliği diye sizce de çıksa iyi olmazmıydı?

2. Prophecy

Prophecy User

Palladium Çok değerli bir maden skylaba gelemez
    O zaman herkes çok kolay kapı yapar

3. Ancasin

Ancasin User

Bununla ilgili bir konu var, şuanda da açık. Şuan 94 evet 14 hayır oyu almış. Konunun adı da "Paladium Deposu" Aynı konuda birden fazla konu olunca verilecek evet/hayır oyları azaldığı için, yani yeterli olumlu oy alınamadığı için yöneticiler iletemiyor, iletseler bile almanlar önemsemiyordur. Ben de olsam ben de önemsemem. Yani o konudan devam etsen önerinin gerçekleşme ihtimali daha yüksekti, bu konu sayesinde 10-20 evet de buraya gelir ve bu fikir de ölmüş olur.

4. Oldu biz boşunatoplayak o kadar pallayı :mad:

5. Herkes böyle saçma konular açarsa tabi Yabancılar Türkleri yani bizi dikkate almazlar.

Çünkü açılan konular saçma sapan bir şey.

Hiçbir konuyu düşünerek açmıyorsunuz.

Size hakaret etmiyorum ama sürekli yazdırıyorsunuz.

Bırakın şöyle konular açmayı düşünerek konu açın lütfen.

Önceliğiniz haksızlık olacak mı ?

Oyun aşırı kolaylaşacak mı ?

Ne gibi zararları olacak ?

En azından bu üçünü düşünün.

Soruya dönecek olursak o kadar toplanan Palla ve harcanan o kadar uriye yazık olur

-1

Son düzenlenen: 11 Eylül 2014
  6. Zaten böyle bir konu var ve ben o konuya sanırım - vermiştim. Bu konu zaten muhtemelen kilitlenir ama -1.

7. Daha
    Bir kere ne sıklıkla dolduğunu söylemedim. Sanıyorsunuz ki saatte 5000 5000 dolacak rafinelik. Üstelik bazı düşüncesizler oluyor ki bence bunlardan biri sensin 5-3 de pala toplatmamayı bırak haritaya sokturmuyorlar. Adam akıllı ekipmanı olmayanlar ne yapacak? Her gün her gün saat dördü beşi mi bekleyecek? Asıl sen hiç düşünmemişsin bu pala toplamanın zorluğunu...

konuyuda çalmadım ima etmeye çalıştığın o ise. Zaten başka bir yerden gördüm diyerek başladım cümleye.

Kardeş zaten böyle bir şey gelse bile ayrıcalık olmaz herkese gelir. Ve gelse de seni tutan mı var git yine topla..

8. O zaman palladium rafinerisi değil daha mantıklı konu açmayı dene.Bana da düşüncesiz deme.Sen nereden biliyorsun düşünüp düşünmediğimi ?

Palladium için birçok konu açıldı ve bundan iyi konular var.
    Palladium bölgesi NPC'ler için değil ama Oyuncular için Saldırıya korumalı bölge olsa daha iyi olacak ama öyle birşey olmuyor.

İşte böyle olsa daha iyi ama rafineri nereden çıktı.
    Bu kadar basit bulunabilecek bir hammadde değil bu.

Son olarak toplamanın zorluğunu biliyorum ve senden öğrenecek değilim arkadaşım.

Sende benim gibi yoğunluğun az olduğu saati bekle.
    Sabırlı ol...

Bende istemem böyle olsun ama sinirden işte böyle yazıyorum.

Son düzenlenen: 12 Eylül 2014
  9. Konuyu çaldın falan demedim, zaten böyle bir konu var dedim. Ve böyle bir konu olduğu içinde bu konu kilitlenir.

10. Furkan1112

Furkan1112 User

yav o zaman sepromda değerli o zaman slabtan onuda kaldıralım şimdi seprom gibi zor lwl atlatılan ve 20 lwl olsa dahi az üretilen sepromdanda az bir şekilde olsa iyi olur +1

11. Ne yani seprom az mı ? seprom kadar palla olsa 20 lvl yapsak kapıların kralı olurum.
    Sepromdan az olsa bile bu haksızlık artık buna bir...

Kime diyorum ki bundan sonra bu şekilde haksızlık olcak demicem sadece soğuk kanlı davranıp es geçeceğim.

Ne yazarsan yaz kardeş.:cool:

Son düzenlenen: 12 Eylül 2014
  12. Ya afedersiniz ama sabahtan aksama kadar kapiyi acmak icin 5-3 de bir yerlerimizi patlatak gozlerimiz kan canagi olsun

Bide yetmedigi gibi korsan ve guclu oyuncular rahat birakmasin sen gel uretilsin diyorsun oldu biz amelemiyiz? Sirf kapi acmak icin gunlerini veren var -1
    toplayanlarin hakkını yemeyin ne kadar belescisiniz.

Bu haksiz kazanc olur ayrica bu olsaydi basta koyalardi korsan haritalari acilmazdi...

13. Mesela 20lv de saatde
    kardes gelse bile seni tutan olmayacak yine git topla ustune birde kar yaparsın işte

14. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bölümde buna benzer konu mevcuttur.Lütfen konu açmadan önce geriye dönük bir araştıralım.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.