Palladium satma sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ErzincanLee tarafından 11 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

5-3 e İstasyon gelsin mi ?

1. Evet Gelmeli.

oy sayısı 5
    62,5%
  2. Hayır gelmemeli.

oy sayısı 3
    37,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar bu palladium toplamasıda satmasıda ayrı bir işkence. İlk önce 5-3 de pala toplayıp tekrar pala satmaya 5-2 ye geçiyorsun ve birsürü uzun yol var . Daha sonra tekrar diğer haritalara geçebilmek içinde 5-3 e gitmen gerekiyor bu düzen çok saçma olmuş. Benim önerim 5-3 e de bir istasyon yapılmalı 5-2 deki gibi ve böylece palasını toplayan doğruca satıp istediği yere gidebilir. Resmen işkence. Desteklerinizi bekliyorum :)

2. ÇORBACI

ÇORBACI User

zaten zorluk olsun diye öyle yapmışlar ama kolay yolu var hangar alıp 2. gemi al ana geminle pala topla 2. gemin sürekli 5-2 de dursun palaları satacağın zaman ana geminden çık 2. gemine gir ve sat.

3. floppy43

floppy43 User

bencede kesinlikle gelmeli gelirse çok iyi olur.

4. bu tercihimiz mevcut arkadaşımızın dediği gibi ... arkadaşlar neyi zor herşey kolay değilmi zaten hele bide botçular varken ? oyunun tek zorluğu getirilen gereksiz güncellemeler ve gemiler ve hasarlar ve kalkanlar ve droitler vesayle vesayle çıldırtcak bu oyun beni yakında

*LİON*[TET] bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.