Palladium Taktikleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ^^_POLAT_ALEMDAR_^^ tarafından 10 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaslar gemim goliath full lazerler kalkanlar iris vs argeyi bugün 24 yaptım sıra kapılara geldi suana kadar sadece 2 kere alpha yaptım palaya gidicem ama orda çok kesiyorlar bi taktik falan var mı acaba pala toplamak çok zor oluyor taktikleri falan varsa yazabilir misiniz ? bu arada kami var toplayıcı2 var

2. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Spearhead geminiz var ise bu gemiyle palladium toplamanızı tavsiye ederim her an gibi bir durumda spearhead gemisiyle rahat bir şekilde kaçabileceğinizi umuyorum eğer spearhead geminiz yok ise kendinize iyi bir klan bulabilir palladiumda sizi korumalarını sağlayabilirsiniz yada kamufile alarak sadece petinize palladium toplamasını sağlaya bilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

3. teşekkür ederim modum başka taktik paylaşmak isteyen varmı ?

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Ben genelde petime aldığım radarlardan faydalanıyorum ve o sırada pet toplarken işlerimide yapabiliyorum arada bir kapanmalar olmasın diye tıklamaktayım ve 1 saatte bile ne toplasa kar gözüyle bakıyorum hem internette işim varsa o aradan çıkıyor hemde azda olsa gg sahibi oluyorum.

5. bende sadece 2 kere alpha yaptım zeta 93/111 bitane adam var sürekli kesior hadi sadece gemiyi kesse neyse ilk peti kesiyor 150 uri veriyorum ona boşuna ya

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.