Palladium Topla(yama)mak

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve kupsan tarafından 13 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. kupsan

kupsan User

Arkadaşlar merhaba oyunu 2013 yılından beri oynuyorum, uzunca bir süre ara vermiştim bu aralar da malumunuz sorunlardan dolayı geri dönüş yaptım yaklaşık 1 ay önce arkadaşlarımla birlikte. Fakat görüyorum ki 5-3 artık büyük büyük klanların, büyük oyuncuların kolaydan rütbe kasma mekanı haline gelmiş. Eskiden bir nebze daha fazla saygı vardı. Grup atıp neden kestin arka arkaya günde 3-4 saat girip şu palladium illetinden toplayıp çıkıyorum dediğimde bot kesiyoruz diyorlar :D Bu bot kullanan yada kendisi toplayanları nasıl ayırt ediyor bu arkadaşlar acaba ? Görüyorumki analizlerinde pek başarılı değiller..

2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Konu hakkında net bir şey söyleyemeyeceğim ve konunuzu daha uygun bir bölüme taşıyorum. Tahminimce 5-3'teki gemilerin çoğu öyle olduğundan gördükleri gemileri kesiyorlardır.

İyi forumlar.

3. blut10

blut10 User

Onu yapanlar 1000 tane hesap acıp o hesabı 1500 kez patlatanlardır onlar... Ezik işde kendince bot patlatiyolar...

4. Ben genelde izliyorum ilk hareketlerine bakıyorum bot olduğunu o şekil anlıyorum da bazıları gördüğünü kesip bot sandım yalanına sığınıyor :D

kupsan bunu beğendi.
  5. keskinniyo

keskinniyo User

Sadece büyük büyük klanların rütbe kastığı yer değil düşük bi gemiyle bile başkalarının kestiği botları portta bekleyerek kesebilirsin. Palada birkaç gün geçirince alışıyor insan ilk bakışta botmu değilmi anlaşılıyor. Genelde üstüste bir palayı almak için hareket ediyorlar, sabit duranlar pc başındaki oyuncular.

kupsan bunu beğendi.
  6. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

hasar almaya başlayan bir gemi sistematik bir şekilde çizgi halinde palladium toplamaya devam ediyorsa aranan türdendir klavye başındakiler zaten dur kardeş ben burdayım dercesine çırpınmaya başlıyor

7. tek çare eski pala sistemi toplanılan palalddium patladıgınızda dusecek yere bizde onları keserek toplıycaz

8. Genelde botlar karşılık vermeden toplamaya devam ediyorlar . Gerçekten sadece bot kesmek için gelmişse ( kendilerini bu işe adamış gruplar ve klanlar mevcut ) , sen onlara karşılık verdiğin an ateşi keserler zaten . Hala saldırıyorlarsa basitçe herkesi kesiyorlardır , bot olayını da bahane olarak dile getirmiş olabilirler . Bu durumda yapabileceğin pek bir şey yok , hızlı gemiler kullanmak dışında :)

Ve evet eskiden ateşkes daha fazla oluyordu , 5-3 te çok nadir kesim oluyordu ve bunu genelde sadece belli oyuncular yapıyordu , şuan gelen geçen patlıyor / patlatıyor :D

9. oben

oben User

bu oyunda nasıl pala toplamak varsa yaratık kesmek varsa oyuncu kesmekte var yok bot kestim canavar sandım yok o yalana sığındı masal anlattı bilerek kestiye hiç gerek yok bu adı üstünde oyun ve hepsi oyun dahilinde eğer pala toplayanı pot yada herne olursa olsun kesmek N/A burada pala toplayanı kesmek değil neden kestin demektir etik olmayan.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 May 2020
  10. tostburak

tostburak User

genelde botlar üst üste biniyorlar aynı palaya atlıyorlar oradan anlaşılıyor bot oldukları ki karşılık vermiyorlar aynı zamanda karşılık aldığımda da ateşi kesiyorum genelde ama bazı elit gemiler bot mot ayırt etmeksizin saldırıyorlar önlerine gelene hem oyuncu azlığından şikayet edip hem de kendi kitlesine bu kadar oyundan soğutmaya çalışan başka bir kitle görmedim haklısınız

11. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Üslubunuz hakkında önceden uyarılarda bulunulmuş, bu uygunsuz üslubu devam ettirmenizden dolayı hesabınız forumdan uzaklaştırılmıştır. Bu şekilde devam etmeniz durumunda alacağınız cezaların katlanarak artacağını belirtmek isterim.

İyi forumlar.

OLD_Darko-92BİT bunu beğendi.
  12. Ali babanın çiftliği değil burası ya, sanki köy kahvehanesinde ahkam keser gibi konuşmanın lüzumu yok, elinize sağlık Modum..