PALLADİUM TOPLAMA YARDIM

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SORRYAGA tarafından 18 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SORRYAGA

SORRYAGA User

Ben 12 lvl vegayım.10 lf3 6 bo2 1 iris 6 flax hız full.5-3 de palladium topladığımda çoğu düşman full gemiyle yan yana topluyoruz.Bazıları da ezik görünce patlatıyor.

1)Bu durumda ben nasıl palladium toplayabilirim?
    2)5-3 teki 4-4 e atan portalin önündeki mayınlı bölgeden geçebileceğim boş bir alan var mı?

Keremmehmet bunu beğendi.
  2. 5-3 moo lar girebilsinler başka şirket gemileri girmesinler ozaman herkes rahatlıkla toplaya bilir palladium ları saygılarımla.

3. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Kamufle halde petinize toplatabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

4. BonusRasta

BonusRasta User

1- a) Petine 3. seviye radar alıp kamufle olup sisli bölgenin altına tam ortasına dururabilirsin.
    b) Vaktin çoksa gece sakin bir zamanda girip toplayabilirsin.
    2- Yavaş yavaş mayınların arasından geçmeyi dene, boş bir alan yok maalesef. En alttan radyasyonlu bölgenin sınırından gitmek daha mantıklı geliyor bana.

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

1-Sizi kesebilecek kişileri gördüğünüzde farklı yönlere ayrılınız.Vengancenin hızı avantajıyla hemen kaçarsanız sizi işaretleyemez goliat veya aegis.

2-Mayınları arasındaki boşluklara giderek ilerlemelisiniz.Dikkatli bir şekilde.

İyi forumlar

6. Pet patladıyı zaman urüdum gidiyor O da var ya ....herkes kendi bülümünü palladium toplasa da iyi olur emin olun ...Herkes kendi şirketin de O haritada palladium toplasa çok güzel olur benim fikrik böyle saygılarımla. İyi forumlar

7. paladium rahat toplaman için kamufle alıp petine toplatmanı tavsiye ederim veya serverin boş olduğu bir zamanda girip toplayabilirsin

8. Yada sisli bölgenin üstlerinde sisli bölgenin dışında paladium çıkıyor nadiren onları topla.

9. SORRYAGA

SORRYAGA User

Şu anda petim yok haftaya pazar günü x3 saatinde indirimli uri çekip alacağım bir aksilik olmazsa.Ben 2-3 kez palada düşman yüzünden öldüm.Hepsinde de şimşek vega vardı yani kaçış pek mümkün değil.Hepinize cevaplar için teşekkür ederim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.