Destek Palladium toplama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve AAwW tarafından 25 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. AAwW

AAwW User

Arkadaşlar yeni başladım oyuna hızları fulleyip gittim 5-3 kapıyla kasılırım dedim diğer türlü hasarım düşük uridyum kasana kadar canm cıkar.
    Ama 5-3 te de pek bi fark yok üst üste kesen mi dersin bt mu dersin hepsi bol.
    Benim sorum şu :

1 paladyuma 2 gemi aynı anda gittiğinde önce ben nasıl toplarım çünkü hepsi benden önce topluyor denk geldiğimzde . Bzen 10-15 bt aynı and denk gelyor 1 tane bile toplayamadan kaçıyorum zaten.

2. Tenha bölgeler git orda topla
    Bir de vengeance lightning almanı öneririm muavin yakıcıyla hız 750 ye çıkıyo yani ;):)

3. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı düzenledim. Anlık oyundaki takılma, internet hızı, gemi hızı aynı paladiumu hangi geminin toplayacağını ayırt eden özelliklerdir. Hızlı gemi kullanarak daha boş bölgelerde daha hızlı bir şekilde toplayabilirsiniz. Kalabalıkta oyun takılmalar yaşayabileceği için hangi oyuncunun interneti daha iyiyse o toplayacaktır :) Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

4. En sol tarafta ya da en sağ tarafta toplayın. Tecrübelerime dayanarak en sol tarafta daha çok palladium var gibi duruyor.