Palladium toplama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *O*R*X*A*N tarafından 9 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *O*R*X*A*N

*O*R*X*A*N User

s.a arkadshlar palladium toplamak istiyorum dushmanlar izin vermiyor napalim hammade toplayici lwl2 radar protokolu 1 tane lwl2 ne zaman palladium bolgesi
    bosh oluyor?

2. Genellikle geceleri az kişi oluyor sabaha doğru saat 5-6-7 arası bazen boş oluyor ancak hangi serverdesiniz bilmiyorum serverden servere değişir.

3. *O*R*X*A*N

*O*R*X*A*N User

4. tr1 de baya bi zor olur orayı boş görmek ama bi tavsiye mayınların orada kamufle al mümkünse modülleri ve protokolleri 3 seviye alda bi işine ancak yarar pete toplatırsın saatte 700-1000 ancak ama temiz olur

5. *O*R*X*A*N

*O*R*X*A*N User

arkadshlar petin ortalara gitmesi icin nasil yapmaliyim?
    hammade toplama lwl 2
    radar protokulu lwl 2

radar protokulu 1 tane var ne kadar toplaya bilirim...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Eylül 2014
  6. Petin menzili attırmak için , Radar Protokolü sayısını arttırman lazım

7. radar protokollerini arttırmalısın ve seviyeleri yüksekdikçe gittikleri menzilde artacaktır

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

9. Eğer Tr1 de isen EIC'e geç. Pala EIC de. Ayrıca Radar Protokollerini de arttırmalısın..

10. *O*R*X*A*N

*O*R*X*A*N User

saolun.

arkadashlar peki shimdi ben eice gecsem eski sohret puanim seref puanim ve s.yerinde kaliyormu?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Eylül 2014
  11. Nefes

Nefes User

Merhaba

TP puanınız kalır ama ŞP puanınızın yarısı gidecektir yani 15 mil Şp var isa 7.5 ŞP kalacaktır ve rütbe puanınızda düşürecektir.

12. Kardeş eğer şerefin 100k 200k ise geç derim EIC de rahat edersin. Pala ve Güç EIC de. Bende MMO dan EIC e geçtim. 90k şerefin vardı. 45k ya düştü. 3-4 günde 100k oldu. Yani şimdi rahatım.

13. *O*R*X*A*N

*O*R*X*A*N User

BAYA IYIYMISH

14. arkadshlar DERKEN IYIYMISH DERKEN dushmanlar DERKEN git az Türkçe öğren çocuk katletme dilimizi !!!

15. Nefes

Nefes User

Merhaba

Usluplarımıza dikkat edelim lütfen...

16. *O*R*X*A*N

*O*R*X*A*N User

kardesh ben GÜRCİSTANLI TÜRKÜM o yüzden yazida hatalarim ola bilir burada biz Gürcü dilinde konushuyoruz amma ben yinede türk dilimizi (ANA dilimizi ) unutmuyorum o yüzden rica ederim lafina dikkat et:(:(:(;);););)

17. o zaman kusura bakma ben bilinçli yazdığını düşünmüştüm :( gerçi benim cahilliğim Gürcistan bayrağını görmedim özür dilerim

18. *O*R*X*A*N

*O*R*X*A*N User

rica ederim biz kardeshik bi problem yok....;););)

19. teşekkür ederim anlayışınız için :)

20. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Hammade toplayıcınızı 3 lwl yapıp ve radar protokolünü ne kadar fazla olursa okadar petiniz okadar uzak mesafelerde palladium toplayabilir ve kamufile alarak toplayabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.