Palladium toplayabilr miyim?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve userqq tarafından 3 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. userqq

userqq User

Merhaba arkadaşlar
    Benim gemim goliath tasarım ise sentinel
    -8 iris
    -30 lf3
    -1 lf4
    -15 b02
    -15 G3N
    Ekipmanlarım bunlar 9 argeyim gemi gövdesi 1 ve kalkan enerjisi full ayrıca diroit uçuş düzeni olarak kalp var, petim 9 level hammadde toplayıcı 2 var sadece.
    Benim sizlere sorum şu:
    Ben bu gemiyle palladium toplayabilir miyim serverim global avrupa orta derecede kalabalık bir server ben korsan maplerinde düşmanlar tarafından sürekli kesilir miyim ya da korsan npclerine dayanabilir miyim?
    Eğer yeterliysem kamufle açıp günde 5-6 saat palla kasmak istiyorum ard arda zeta bitirip havoc fulleyeceğim.
    Şimdiden teşekkürler :D

2. npc lere dayanırsın ama pala napı bol olan bir klan bulman lazım globalde hayatta kalmak zor..

userqq bunu beğendi.
  3. Evet guzelbi fikir.Pallaya bakin hangi sirketteyse o sirkete gecis yapin.Benim severimda gunde 3 kez baskin oluyo sabah-oglenlwri hep bizim sirkette aksamlari zaten girmiyorum+baska dirket aliyor.Bi gidip bakin palla kimdeyse gecin.Ekipmanlariniz iyi zeta yapmaniz lazim.Havoc ve palla icin bol sanslar.

userqq bunu beğendi.
  4. userqq

userqq User

Teşekkür ederim bugün sabahlıcam ve 4-6 saatleri arasında gidip bakacağım eğer o saatte de düşman bulursam iyi bir palla klanı bulacağım :)

5. Insallah petinize hammadde toplayici3+yanina 3-4 tane 3. seviye radar almayi ihmal etmeyin :D

userqq bunu beğendi.
  6. userqq

userqq User

Onları almak artık farz oldu :D önümüzdeki hafta katlayıcı avantaj alıp kutu yapacağım ordan aldığım uriyle de ilk onları alacağım.

7. Size soyle soyliyim 1 hafta katlayici alirsaniz pvplerden cikmayin oto toplayici 3 unuz varmi?Bende oto toplayici 3+8 kurtarma+4 radar var saatte sadece pet 8 k pet+ben 15 k dan fazla uri kasiyoruz.Sizde sadece gemiyle 1 saatte 7500,em pet hem siz(pete sadece oto toplaici varsa) saatte 10-12 k uridum kasarsiniz.Cok karlidir ayrica Ggde gelmekte+x2+x3+sab

userqq bunu beğendi.
  8. userqq

userqq User

Haklısınız bu yöntemi kullanan herkes çok memnun olduğunu söylüyor ben şu anlık 1 hafta alıyorum denemek için :) bakalım dediğiniz kadar var mı şuan pette toplayıcı 2 var protokol yok malesef bir hafta boyunca topladığım urileri buna yatırmayı planlıyorum.
    Zaten ben günde 5-6 saat oynayabilecek bir insanım sıkılmadan. Buda demek oluyor ki ggler bayağı birikecek bana 2 zeta 1 kappa çıksa yeterli zaten yardımınız için sağolun :)

LastShot12345 bunu beğendi.
  9. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Tam anlamıyla karar verdiyseniz kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi forumlar

10. userqq

userqq User

Kilitlenebilir :)

11. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.