palladium toplayamıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _AVENGER_[TUR] tarafından 13 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar ben palladium toplamak istiyorum ama bulutlu bölgeden kamuflede toplayamıyorum. ve kamuflesiz petle bulutta dolaşıncaad çok canavar toplanıyor. Ben nasıl toplayacağım palladium bir taktik verin yaa 3 tane 3 seviye radar var.

2. CeTiN_TS

CeTiN_TS User

bulutlu bölgeye girmeden kenarda kamufle bekleyeceksin petin toplayacak ama 3 radar az en az 5 radar yapmanlazım bide bu dedigim 5-3 de anca olur 5-1 de pala cok cıkmadıgından bulutagirmeden toplayamazsın

3. 5 radar enden tüm bulutlu bölgeye girmeye yarar mı? ve saatte yaklaşık kaç toplarım kenarda gidip gelirsem?

4. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Paladium bölgesindeyken kamufileniz bozulur.

Kenarlarda giderek toplayabilirsiniz evet, protokolünüz ne kadar fazla olursa P.E.T'iniz o kadar uzağa gider.

Miktar olarak söylemek gerekirse, haritanın yoğunluğuna bağlı olarak değişir. Sadece P.E.T'e toplattıracağınız için de haliyle daha az toplar.

Kolay gelsin.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.