Öneri Palladium Üretimi [Amaç Yeni Üyeleri Tutmak]

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÖMER.E tarafından 20 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Yenilik Gelsin mi?

1. Evet

oy sayısı 6
    75,0%
  2. Hayır

oy sayısı 0
    0,0%
  3. Geliştirilmeli [Nedenini Yazınız Ekleme Yapılacaktır]

oy sayısı 2
    25,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ÖMER.E

ÖMER.E User

Öncelikle başlığa göre hemen oyunuzu vermeyin lütfen yazdıklarımı okuyun.. teşekkürler :D

Ve bunu oylarken menfaatinizi değil oyuna yeni başladığınız haalinizi düşünerek oylayın bu şekilde 100 lerce kişi oyuna başlayıp bırakıyor

Normalde palladium toplayarak veya kutu toplayarak kazandığımız enerjileri Galaksi Kapıları başlığında kullandığımızda elimize cephane-kapı parçaları-tamir kuponu vs. vs. geliyor

Genel olarak palladium daha hızlı enerji toplamada faydalı ama seviye düşüklüğü nedeniyle klana giremeyen yeni başlayanlar karşıdaki oyuncuların gücü yüzünden oyunu bırakabiliyor ki bunun için için çözümüm var

Klanlar genel olarak +16 olarak kabul ediyor bunun içinde oyuncular 16. seviyeye gelene kadar Galaksi Kapılarında saatlik 1 tane otomatik enerji üretmesini öneriyorum bu şekilde tamir kuponu-roket-cephane-hatta kapı parçaları birikimi başlayabilecektir

Bunun içinde bi kural olacaktır son çıkıştan 24 saat sonra eğer bir giriş olmazsa tekrar üretim için minimum 1 saatlik bi aktif süre olması gerekiyor oyunda

Bu şekilde oyundaki düzen değişmeden gelişim olacağını sanıyorum , dengenin bozulması imkanlı değil çünkü saatte 1 enerji toplayan birinin saatte 150-200 küsür enerji birini bu şekilde geçmesi o kadar mümkün değil sadece daha erkenden gelişmesine yavaş yavaş başlayacaktır

2. WolfWar

WolfWar User

Çok güzel bir fikir ben destekliyorum +1

ÖMER.E bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.