Palladium vs Avantaj Kutusu

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by FastPick, Aug 7, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. FastPick

FastPick User

Arkadaşlar ben katlayıcı avantaj paketiyle saatte 8-9 k uri 50-60 gg topluyorum petle beraber.
    Bana nedense palladiumdan çok daha karlı görünüyor hiç paladium işine girmedim bu arada.
    Millet niye paladium toplamayı tercih ediyor bilen var mı?

2. *Soulfly*

*Soulfly* User

ikisinide dene tarafını seç :)

FastPick likes this.
  3. paladium toplamalarının sebebi eger seri bir sekilde toplarsan 8k ambari olan bir geminin ambari kisa surede fulleniyor ve 1300 gg kazandiriyor. paladium toplu verdigi icin avantajli olarak goruluyor. digeri parca parca geliyor sebeplerden biride bu.

FastPick likes this.
  4. 8k ambarla 500-600gg topluyor bro
    Bazı kişiler katlayıcı çekemiyor çekemeyince de palladium daha avantajlı oluyor ayrıca uridium yerine direk gg kasmak isteyenler için de palladium daha mantıklı saatte petle beraber 1800 falan toplanıyor bu da 120gg demek.

FastPick likes this.
  5. Katlayıcı + indirim paketi ile kutu daha karlı elbette ama bunların hiçbiri yoksa palladium daha karlı olur. Palladium biraz daha rahat bir iş aslında bırakıp arada tıklarsanız pet topluyor.

FastPick likes this.
  6. FastPick

FastPick User

Cevaplar için teşekkür ederim sağolun

7. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Konuya cevap veren herkese teşekkürler. Konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.